Nog één keer ging de schuif open en pompten de boxen Nog één keer ging de schuif open en pompten de boxen

Osdorp Posse neemt nog één maal afscheid van Almere, samen met Jerome XL

, Tekst: Kevin Bindervoet Fotografie: Wesley de Groot

Nog één keer ging de schuif open en pompten de boxen

Osdorp Posse neemt nog één maal afscheid van Almere, samen met Jerome XL

Tekst: Kevin Bindervoet Fotografie: Wesley de Groot ,

Jerome XL mocht openen voor een echt allerlaatste optreden van de “O.P.” in Almere. Samen met Strijder MC en een gastoptreden van DRT. Kortom: de lokale en nationale hiphop-top samen op het Almeerse bevrijdingsfestival.

Osdorp Posse neemt nog één maal afscheid van Almere, samen met Jerome XL

Plus:
Ookal is het officiële afscheid in Almere al geweest, de Osdorp Posse stond dit bevrijdingsfestival toch voor een allerlaatste keer nog op Almeerse bodem met een optreden om van te smullen. Het plein was al lekker volgelopen op het moment dat Jerome XL en Strijder MC opkwamen om hun bars te spitten. Het gastoptreden van DRT samen met Jerome XL ontaarde wederom in een heerlijke freestyle-combi gevolgd door een wel erg pakkend nummer genaamd “fuck dit”.

Toen kwamen de iconen op, onder de rook van rode fakkels knalden de eerste beats. “Ze kunnen het nog steeds.” Laat een toeschouwer zich in zijn enthousiasme ontvallen, en hij had gelijk. Met een heerlijke combi van oude en nieuwere nummers ging er toch weer even een deurtje open naar het verleden. God, wat waren en zijn die jongens goed man! Nog één keer ging de schuif open en pompten de boxen de laatste keer voor Almere.

Min:
Tja, het weer?

Conclusie: Niet gezien is veel gemist.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland