BG 22-24 presenteert: 'Diggin' BG 22-24 presenteert: 'Diggin'

Een relaxende Nederhop-avond

, Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Ruben Le Noble

BG 22-24 presenteert: 'Diggin'

Een relaxende Nederhop-avond

Tekst: Kevin Bindervoet, Foto's: Ruben Le Noble ,

MC’s Risskant en Skenkie doen Almere aan tijdens de hiphopavond ‘Diggin’ in de gezellige kunstenaarsbroedplaats in Almere Haven.

Een relaxende Nederhop-avond

Het is half druk als rond kwart voor tien MC DRT als host de avond opent met de bekendmaking van de line-up voor de avond. Het lijkt zelfs een beetje stil te vallen, maar schijn bedriegt: stiekem word het steeds een beetje drukker.
Terwijl de DJ’s  Flex a Tone en D. Incredible tussentijds hun platen laten draaien, maakt MC Risskant zijn opwachting. Er is even wat commotie als blijkt dat de beat volgens de Dordtse rapper te vroeg is ingezet, maar in een mum van tijd is het euvel opgelost en kon de show dan toch beginnen.
Samen met MC Ad Rem maakte MC Risskant de nekjes van de ware hiphopfans los. Het enige dat tegen zit is het schelle geluid, waardoor de heren jammer genoeg niet altijd even helder te verstaan zijn.
Dan is het de beurt aan MC Skenkie uit ‘het zieke zuiden’ (ook al een begrip in de nederhop-scene). Wederom knallen de flows uit de boxen. De zaal lijkt zelfs even los te komen bij het nummer Bier. Helaas is dit maar van korte duur.
Gezellig was het zeker in de BG, alleen bleek het publiek simpelweg geen zin te hebben in uitbundigheden.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland