3voor12/Clubavond, 21 maart: Een nieuwe lente, een nieuw geluid 3voor12/Clubavond, 21 maart: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Toff, Electric Alleycat & zZz luiden de lente in

, Tekst: Tijs de Boer

3voor12/Clubavond, 21 maart: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Toff, Electric Alleycat & zZz luiden de lente in

Tekst: Tijs de Boer ,

Op 21 maart begint de lente. Voor 3voor12/Flevoland alle reden om op de Clubavond eens een heel ander geluid te laten horen. Van de gitaren van Toff via de powerpop van Electric Alleycat naar de synthesizers van zZz.

Toff, Electric Alleycat & zZz luiden de lente in

Wie niet vies is van een stevig potje toetsenwerk moet vooral langskomen op de 3voor12/Flevoland Clubavond, zaterdag 21 maart in De Meester. Deze twee maandelijkse bonte avond van 3voor12 glijdt ditmaal langs de randen van de Rock.

We beginnen met een oude bekende: Toff eindigde hoog bij de Kan van Almere. De wedstrijd voor veelbelovende beginnende bands. Staat Toff twee jaar later in volle bloei? Kom en zie!

We stomen direct door naar Electric Alleycat. Kittige, puntige powerpop. Denk dan aan de pompende synth’s van Vive la Vete, een bijdehante frontvrouw á la Roisín Murphy en de strakke rock van Garbage.

We knallen de avond uit zónder gitaren. Die zijn zó 2008. Dat bewijst het Amsterdamse zZz met haar duistere synthesizer rock. Dit trio knipoogt naar Depeche Mode en Joy Division, maar ook naar het stampende Underworld en Aphex Twin. Als dat geen feestje wordt!

Als je een kaartje in de voorverkoop op internet koopt krijg je het eerste drankje gratis! De volgende clubavond is op 23 mei met DeWolff plus support, dus block die datum alvast in je agenda!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland