Win een jaar gratis repetitieruimte bij De Kunstlinie Win een jaar gratis repetitieruimte bij De Kunstlinie

Nieuwe prijzen in het Vers-pakket

, Redactie 3voor12/Flevoland

Win een jaar gratis repetitieruimte bij De Kunstlinie

Nieuwe prijzen in het Vers-pakket

Redactie 3voor12/Flevoland ,

Niet alleen een prachtige Vers-bokaal, uitgebreide aandacht van 3voor12/Flevoland, een optreden op een Clubavond en eeuwige roem behoren toe aan het prijzenpakket van Vers. We hebben de prijs voor de winnaars van de Vers-finale weten te upgraden tot een 'must-have-to-win'.

Nieuwe prijzen in het Vers-pakket

Niet alleen een prachtige Vers-bokaal, uitgebreide aandacht van 3voor12/Flevoland, een optreden op een Clubavond en eeuwige roem behoren toe aan het prijzenpakket van Vers We hebben de prijs voor de winnaars van de Vers-finale weten te upgraden tot een 'must-have-to-win'. Een jaar lang één keer in de week gratis repeteren in de volledig uitgeruste repetitieruimte van De Kunstlinie in Almere is wat daarboven op komt. En of dat nog niet genoeg is mag de winnaar ook nog eens op open dagen van De Kunstlinie spelen.

De Kunstlinie zit samen met de Stadsschouwburg van Almere in een architectonisch hoogstandje aan de het Weerwater. Het maakt dus deel uit van een broeiend cultureel centrum. Zo is de Kunstlinie al jaren de grootste muziekschool van Almere en organiseren zijn allerlei bijzonder dingen als Masterclasses van Krezip. Volop inspiratie dus. Daarnaast is het ook goed te bereiken met het OV voor de mensen van buiten Almere.

De winnaar van de eerste editie is Little Maggie. Een sympathieke akoustische band uit Lelystad wiens zangeres vooral veel indruk heeft gemaakt. Wil je samen met Little Maggie in de finale staan? Geef je dan op, want we zoeken voor de tweede en derde editie nog bands. Mail je gegevens en informatie over je band naar 3voor12flevoland@live.nl


De volgende edities zijn:

Vrijdag 25 september in de BG-22-24

Vrijdag 27 november in de BG-22-24

 

En zet voor de zekerheid dan ook alvast in je agenda:

Vrijdag 22 januari 2010: Finale van 2009!

 

Weet je nog niet wat Vers is?

Vers is een bandcompetitie die wij in samenwerking met de BG-22-24 organiseren. Verse nieuwe bands geven we de gelegenheid te geven podiumervaring op te doen, en publiek heeft de kans om in kleine intieme setting het kaf van het koren te scheiden op deze avonden en nieuw talent te ontdekken. De winnaars worden bepaald door de enige echte doelgroep die een band heeft: het publiek. Door middel van stembordjes sturen zij per editie één band naar de finale. Na drie keer Vers is er een finale waarin de grote winnaar over het hele jaar wordt bepaald.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland