Mail nu en WIN!!! Mail nu en WIN!!!

Win vrijkaartjes voor Hit me TV, Daily Bread en MaRock&Roll!

, 3voor12/Flevoland Redactie

Mail nu en WIN!!!

Win vrijkaartjes voor Hit me TV, Daily Bread en MaRock&Roll!

3voor12/Flevoland Redactie ,

Hoe vet wordt een avond met én Hit Me Tv én Daily Bread én MaRock&Roll? Nou, zo'n avond kan je beleven op de Club 3voor12/Flevoland! En als je het slim speelt, misschien nog wel op de gastenlijst ook!

Win vrijkaartjes voor Hit me TV, Daily Bread en MaRock&Roll!

Nieuw jaar, nieuwe feestjes. En als er één wijze les van tv komt, dan wel die van lolsmurf: een verrassing moet knallen.

Dus doen we met de hippe, Amsterdamse band Hit Me TV. We gaan feesten met de heren zoals we dat ook op Lowlands deden. Voor de kennisfreaks: het album is geproduceerd door Frank Duchêne, die ook met Soulwax, Ozark Henry, Mintzkov en Hooverphonic werkte.

 

Daarnaast gooit ook Daily Bread alles op de aanval. Met sexy garage dance komen zij De Meester rocken. Het weekend eerder verrassen zij Noorderslag 2009 met hun recept. Maar wie Groningen te ver vindt, kan een weekje later terecht op de clubavond.

 

Tenslotte komt ook MaRock&Roll bevestigen dat ze over voldoende energie beschikken om Flevoland te laten knallen. Vorig jaar overviel deze band Flavourland en Make More Music, maar nu zullen ze vooral exploderen op Club3voor12/Flevoland!

 

Dus zie je de 24e!

 

24 januari 2009 @ De Meester (Almere)

Aanvang: 20:00

Entree: € 5,-

Maar wil je op de gastenlijst komen? Stuur dan een mail met je gegevens naar 3voor12flevoland@live.nl. We geven 5 keer 2 vrijkaartjes weg.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland