Minimal techno in Lelystad Minimal techno in Lelystad

Nieuw feest genaamd OMINI in de Underground

, Redactie 3VOOR12

Minimal techno in Lelystad

Nieuw feest genaamd OMINI in de Underground

Redactie 3VOOR12 ,

Er is iets in het Lelystadse water waardoor er een voorkeur is voor elektronische dansmuziek onder de inwoners. De drum’n-bass feesten van Basic Base zijn standaard uitverkocht en elk ander dance-event kent eveneens hoge bezoekersaantallen. Aankomende zaterdag is er een nieuw feest waar minimal techno de belangrijkste rol speelt.

Nieuw feest genaamd OMINI in de Underground

Op valentijnsdag zal er weinig romantiek uit de speakers van de Underground komen. Minimal techno, een grote ondergrondse muziekstroming, zal voor de eerste keer de boventoon voeren in de Lelystadse poptempel. Een nieuw feest met een nieuw concept: alles draait deze avond om het minimalisme.

Omini is een feest wat is ontstaan vanuit het M.E.S.S. festival wat elke zomer word gehouden in de Flevolandse hoofdstad. “Na het M.E.S.S. festival ben ik gaan kijken wat ik met minimal kan doen in Lelystad. Er is er genoeg animo voor. Het moet een avond worden waar we het maximale willen bereiken met de minimale middelen”, aldus Maudy, één van de organisatoren van de avond.

Publiekstrekker is Dj Rauwkost, een dj die meerdere malen op grote festivals heeft gedraaid. Naast de lokale dj Shinagl, die in Lelystad zeker niet onbekend is, draaien er ook twee onbekende talenten mee op deze avond. De deuren gaan om negen open, entree kost je zeven euro. Het minimale geweld zal tot ongeveer drie uur in poppodium Underground te horen zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland