Win kaarten voor The Hickey Underworld

Hondsdolle drummer en razende gitaren uit Antwerpen

Redactie 3VOOR12/Flevoland ,

De Klos heeft iets met onze zuiderburen: afgelopen voorjaar was er zelfs een hele maand omgedoopt in Belgenmaand. Met optredens van Drive Like Maria en Creature With The Atom Brain. Voor zaterdag 12 december heeft De Klos iets lekkers uit Antwerpen op het menu staan: The Hickey Underworld. Win kaarten bij 3VOOR12 Flevoland.

Hondsdolle drummer en razende gitaren uit Antwerpen

In 2006 won The Hickey Underworld de Rock Rally, de meest prestigieuze rock wedstrijd van België. Afgelopen winter nodigde dEUS hen uit om het voorprogramma te verzorgen van de ‘Vantage Tour’ in Frankrijk.

Verwacht van dit viertal uit Antwerpen een snoeihard optreden, voortgestuwd door een hondsdolle drummer en razende gitaren. Opruiende, nijdige muziek, maar wel aangenaam melodieus. Heb je een sterke maag? Bekijk dan alvast de clip van Blonde Fire. Deze is wreed! In alle betekenissen van het woord.

3voor12/Flevoland mag namens De Klos 2 x 2 kaarten weggeven. Dus wil jij op zaterdag 12 december naar The Hickey Underworld in De Klos? Stuur dan je volledige naam naar 3voor12flevoland@live.nl in een e-mail met als onderwerp 'Kaarten The Hickey Underworld'. Inzenden kan tot vrijdag 11 december 23:57. Winnaars krijgen bericht.