Win kaarten voor Kraantje Pappie Win kaarten voor Kraantje Pappie

Phat Beats in De Meester met TLM, Snef en De D

, Redactie 3VOOR12/Flevoland

Win kaarten voor Kraantje Pappie

Phat Beats in De Meester met TLM, Snef en De D

Redactie 3VOOR12/Flevoland ,

Lekkere hiphop met de dikste beats, oldskool classics en het tofste nieuwe materiaal van bekende en onbekende artiesten. Bij Phat Beats in De Meester geen rare kledingvoorschriften: gympen gewoon welkom.
Win kaarten bij 3voor12/Flevoland.

Phat Beats in De Meester met TLM, Snef en De D

Kraantje Pappie is de rijzende ster van de Nederlandse hiphop, nadat hij naam maakte met zijn gratis Clubvoer Mixtape en een sessie bij 101 Barz tekende hij bij het label Noah's Ark van Jiggy Djé. Met een frisse flow, leuke woordspelingen en een uitstekende liveshow bouwt hij zijn fanbase verder uit.

Drumpatroon DJ's Snef en De D zijn weer aanwezig om dikke platen te draaien en TLM is weer van de partij om zijn scratchskills te laten zien. Ook zijn er voor de bezoekers gratis mixtapes van TLM. Kan je het eerst live in De Meester checken en daarna thuis nog eens rustig naluisteren, mooi toch?

Bij 3voor12/Flevoland kun je 2 x 2 kaarten winnen. Dus wil jij op vrijdag 18 december naar Phat Beats in De Meester? Stuur dan je volledige naam naar 3voor12flevoland@live.nl in een e-mail met als onderwerp 'Kaarten Kraantje Pappie'. Inzenden kan tot woensdag 16 december 23:57. Winnaars krijgen bericht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland