Slick Outdoor is een heerlijk festival Slick Outdoor is een heerlijk festival

Lekker 'strandfeestje'

, Fotografie: Marcella Doppenberg; Tekst: Rodion Jense

Slick Outdoor is een heerlijk festival

Lekker 'strandfeestje'

Fotografie: Marcella Doppenberg; Tekst: Rodion Jense ,

De vierde editie van dit dance festival op het strand van Zeewolde was een succes. Het heerlijke weer, de goede sfeer en een indrukwekkende line-up maakten het 'strandfeestje' tot een bijzonder prettige ervaring. kijk hier verder voor de foto's van Slick Outdoor.

Lekker 'strandfeestje'

De vierde editie van dit dance festival op het strand van Zeewolde was een succes. Het heerlijke weer, de goede sfeer en een indrukwekkende line-up maakten het 'strandfeestje' tot een bijzonder prettige ervaring.

De line-up, met bekende gevestigde namen uit de Nederlandse dance-scene, wist het het publiek goed op te zwepen. Ook tijdens een korte regenbui werd er flink doorgedanst. Dit tot grote vreugde van MC Divine. Zij bedankte het publiek dan ook met de woorden: “jullie zijn echte die-hards!”.

Het festivalterrein was klein en overzichtelijk, maar groot genoeg om ruimte te bieden aan de meer dan 2.000 dansende feestgangers. Het enige minpuntje was het beperkte aantal damestoiletten, waardoor de lange wachttijden voor wat ergernis zorgde. Verder waren alle voorzieningen goed geregeld. Er waren bijvoorbeeld garderobe kluisjes aanwezig.

De sfeer bleef het gehele festival vrolijk en ontspannen. Wat wil je ook met zo'n leuk feestje op zo'n toffe locatie? We kijken nu alweer uit naar de volgende editie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland