Vers podiumvlees checken bij 3voor12/Flevoland Vers podiumvlees checken bij 3voor12/Flevoland

Nieuwe bands in de BG

, Tekst: Danielle Petter

Vers podiumvlees checken bij 3voor12/Flevoland

Nieuwe bands in de BG

Tekst: Danielle Petter ,

Vers is lekkerder, Vers is frisser Vers is origineler.
Hou jij ook van Vers? Dan bieden wij op vrijdag 17 april vanaf 21:00 een exclusief avondje Vers podiumvlees in de BG. Wordt het smullen of slachten?

Nieuwe bands in de BG

Vers is de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwste bands te ontdekken. BG-22-24 is klein, gezellig en intiem. Een goeie plek voor publiek om nieuwe bands te leren kennen, en voor bands om hun potentiële publiek te ontmoeten. We organiseren daarom vanaf nu 4 keer per jaar Vers: om verse bands de gelegenheid te geven podiumervaring op te doen, en publiek de kans te geven om in kleine intieme setting het kaf van het koren te scheiden op deze avonden.


Vers is een lopende bandcompetitie, en de winnaars worden bepaald door de enige doelgroep die een band heeft: het publiek zelf. Door middel van stembordjes sturen zij per editie één band naar de finale. Na iedere drie keer Vers is er een finale waarin de grote winnaar van dat jaar wordt bepaald. Naast alle publiciteit kunnen zij ook de enige echte Vers-bokaal winnen en een optreden op een clubavond van 3voor12/Flevoland in de wacht slepen.

De presentatie wordt verzorgd door de 'Een blok aan je been'- Dj's.

Kerkgracht 22-24 - vanaf 21:00 - 5 euro, incl. consumptie - 18 plus

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Flevoland