Het Droste Effect brengt derde EP uit: ‘We Are All Hallucinating’ Het Droste Effect brengt derde EP uit: ‘We Are All Hallucinating’

Zes nieuwe tracks, met nieuwe gastbijdragen en opnieuw voor gratis

, Patric Muris

Het Droste Effect brengt derde EP uit: ‘We Are All Hallucinating’

Zes nieuwe tracks, met nieuwe gastbijdragen en opnieuw voor gratis

Patric Muris ,

Na de release van de twee vorige EP’s ‘Het Droste Effect’ en ‘Lingerland’, eerst digitaal, later gecombineerd op vinyl, brengt Het Droste Effect vandaag een derde EP uit: ‘We Are All Hallucinating’. De EP is (voorlopig? – wie zal het zeggen bij deze mannen) enkel uitgebracht als download. En opnieuw voor gratis. De populariteit van de vorige EP’s reikte tot aan Zuid-Amerika, een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Het werd begin deze week al aangekondigd: vrijdag brengt Het Droste Effect een nieuwe EP uit, als gratis download. Goed nieuws dus voor alle fans, die zich afgelopen jaren hebben gemeld van Eindhoven tot aan Santiago. Er staan zes tracks op de nieuwe EP van Het Droste Effect. Opnieuw zijn er enkele gastbijdragen, ditmaal van Paul van Hulten (Man From The South), Siem Nozza en Chris Draaijer. Het Droste Effect bestaat in de basis uit Hermann Blaupunkt (gitaar) en Thompson Dubé (drums), maar werkt graag samen met andere muzikanten zoals ze ons al eens lieten weten tijdens een uitgebreid interview. Blaupunkt, eigenaar van studio Casa Cassette – waar de EP ook grotendeels is opgenomen, is verantwoordelijk voor de productie, de mastering vond plaats in Studio The Void, bij Pieter Kloos. ‘We Are All Hallucinating’ is uitgebracht in eigen beheer en nu te verkrijgen via de Bandcamp-pagina van Het Droste Effect tegen het ‘name your price’-principe. Ook de twee vorige EP’s zijn daar nog steeds terug te vinden en gratis te downloaden. De redactie van 3voor12/Eindhoven laat de nieuwe release even op zich in werken en zal daarna, net als bij de vorige releases, een EP-recensie publiceren. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven