3voor12/Eindhoven op Glow FM

Muziekportaal 3voor12/Eindhoven heeft naast de website een radioprogramma op stadszender Glow FM. In dat radioprogramma wordt vooral dat gedaan waarin woorden tekort schieten: muziek laten horen van artiesten uit Eindhoven. Soms vanaf een toegestuurde cd en soms live vanuit de studio. Met vaste items en een flinke platenkoffer is 3voor12/Eindhoven erop gericht om iedereen die zich interesseert voor de lokale muziek scene in twee uur per week helemaal bij te praten.


3voor12/Eindhoven radio is iedere dinsdagavond van 21.00 uur tot 23.00 uur te beluisteren op Glow FM

3voor12/Eindhoven radio houdt je op de hoogte van alle muzikale ontwikkelingen in Eindhoven, in aanvulling op de site van 3voor12/Eindhoven. En altijd met de muziek erbij. Van de eerste demo van een nieuwe band tot aan het event van de week. Met vaste items als ‘band van het moment’, ‘de agenda van Eindhoven’ en de ‘week-cd’ wordt aandacht gegeven aan de lokale muziekscene zoals dat nergens anders gebeurt. 

Kersverse demo’s, maar ook albums die nog niet zijn uitgebracht, zijn vaak als eerste te horen in 3voor12/Eindhoven radio. Met medewerking van veel artiesten en de complete vrijheid die wordt geboden door stadszender Glow FM kan er iedere week weer opnieuw een uniek radioprogramma gemaakt worden waarin ook veel aandacht is voor alles wat ver buiten Eindhoven gebeurt. 3voor12/Eindhoven radio wordt gepresenteerd door drie presentatoren die wekelijks rouleren: Bob Schellens, Nicole Den Ouden en Stephen Bell. Maar zij zijn lang niet altijd alleen, want er is regelmatig bezoek van artiesten uit de regio of van een van de redacteuren van 3voor12/Eindhoven. Alle drie zijn het muziekliefhebbers die ook buiten 3voor12/Eindhoven veel met muziek bezig zijn. Verwacht naast primeurs uit eigen stad dus ook veel nieuwe muziek en nieuws van ver buiten Eindhoven.

Artiesten die graag hun demo/ep/album gedraaid horen worden of hem zelfs liever nog live komen spelen tijdens 3voor12/Eindhoven radio, kunnen een mail sturen naar: info@3voor12ehv.nl. Van plan om te mailen? Stuur dan ook meteen even een biografie toe. Dankjewel!