Terwijl de twee zich ontpoppen tot club-waardige DJ’s, moeten hun wegen nog kruisen. Dat gebeurt niet veel later als Anna-Sophia in Bryan’s Tinder bio leest dat hij van dezelfde muziek houdt als zij. Ze swipet zonder enige twijfel naar rechts. Als ze voor hun eerste date afspreken in het Scheveningse studentenhuis waar Anna-Sophia woont, staat opeens de hele zolder vol. "Dus toen zijn we maar gewoon lekker gaan draaien", vertellen ze. De zolder van Anna-Sophia is zo de broedplaats geworden van de (nog beperkte) Haagse ghetto-house scene.
De twee, die als vrienden door het leven gaan, willen meer met hun passie. En eigenlijk ook met die verveling. Dit zien ze ook in de mensen om hen heen. In alle rusteloosheid, besluiten ze samen met hun vrienden Het Gestrande Schip (HGS) op te zetten. Op een dak van een appartement aan de Elandstraat worden DJ decks neergezet en menig Haags talent wordt uitgenodigd om aan de knoppen te zitten. “Dit bleef eerst alleen bij onze vrienden, maar we kregen steeds meer volgers op Instagram. Er was wel echt bizar veel animo voor in die tijd.” Na wat (destijds illegale) feestjes, valt het platform ook op bij PIP. “Wanneer je iets goed doet voor de community, wordt dat snel opgemerkt in de Haagse scene,” vertelt Bryan. En zodoende neemt het collectief de Spiegelzaal over op een van de weinige dagen dat PIP open mag zijn.
In de tijd dat we allemaal verdrietig thuis zitten en ons het uitgaan ontnomen wordt, is er een kleine verzachting voor clubliefhebbers: de livestream. Tegenwoordig hebben veel headliners van Nederlands' grootste techno-evenementen hun succes te danken aan deze technologische innovatie. “De livestreams die we met HSG deden werden zeer goed ontvangen. Hierdoor word je opgepikt en vragen mensen je livestreams voor hen te doen. Zoals bijvoorbeeld voor het Haagse Future Intel. Het is een beetje zoals een CV opbouwen. Mensen kunnen je checken zonder dat je al veel in clubs hebt gedraaid”, legt Anna-Sophia uit. Nu de clubs weer open zijn, gaan de twee nog steeds als een speer.