De redactie van 3voor12 Den Haag – hét online platform voor muziek uit Den Haag – is op zoek naar nieuw talent. Er is plek voor o.a. (aspirant) journalisten, fotografen, interviewers, socialmedia-experts, planners, coördinatoren en videografen. Kortom: iedereen die vrijwillig een steentje bij wil dragen aan de Haagse muziekscene is welkom. Altijd met een mening op Haagse festivals? De eerste stappen van je (muziek-)journalistieke carrière zetten? Ervaring opdoen tijdens je studie? Een vlotte pen en altijd al willen schrijven voor een publiek? Op zoek naar een nieuwe uitdaging of hobby? Gewoon interesse? Lees verder!

Als best bezochte lokaalsite van VPRO’s landelijke muziekplatform 3voor12 zijn we continu op zoek naar nieuw schrijf-, film-, fotografie- en eindredactietalent. Wil jij je passie voor muziek en journalistiek met anderen delen? Dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres. Het 3voor12 Den Haag team laat dagelijks via reportages, interviews, recensies, video’s en nieuwsberichten zien wat er in Den Haag op muzikaal gebied aan de hand is. Bovendien is 3voor12 Den Haag een perfecte plek om (journalistieke) werkervaring op te doen, een netwerk op te bouwen of gewoon je passie/hobby te beoefenen. Bij 3voor12 Den Haag schrijven en fotograferen een aantal ervaren redacteuren (van alle leeftijden) die je graag helpen je talenten verder te ontwikkelen.

'Werken' bij 3voor12 Den Haag is in alle gevallen op vrijwillige basis, maar niet geheel vrijblijvend. We verwachten van onze redactieleden dat ze zich met enige regelmaat voor de site inzetten, wel kun je gratis naar concerten en festivals (en kom je bij een super leuk en gemotiveerd team terecht)! Binnen de redactie zijn er tal van functies te vervullen: schrijven, interviewen, meehelpen met de planning en de organisatie van evenementen, fotograferen, een eigen rubriek bedenken en schrijven, concert- en festivalverslagen maken, redigeren of meewerken aan social media. 

Denk je het team te kunnen versterken met een scherpe pen, planvermogen of oogverblindende foto's? Wil je je eerste stappen maken in de muziekjournalistiek? Een steentje bijdragen aan de Haagse muziekscene? Stuur dan een e-mail met motivatie naar info@3voor12denhaag.nl (we houden van lijstjes met favoriete acts/bands/dj's). We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Denk je op een andere manier van waarde te kunnen zijn voor onze redactie? Mail dan gerust!