In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Dé 3VOOR12 Den Haag Show @ Livestream

Bij gebrek aan beter moet je soms zelf maar wat organiseren. Daarom kan je donderdag naar alweer de derde editie van onze eigen podcast kijken/luisteren via de gebruikelijke kanalen. Met beeld en geluid van De Streammachine kraken Julie Hauber en Eric Hoetjes weer een noot met de Haagse muziekscene.

Dit keer is 54 GANG te gast. Na het optreden van het vijftal op Parkpop en ons bezoek aan hun thuisstudio, is het nu tijd om het Haagse hiphop-collectief onze eigen studio te laten zien.

Event

Sam Eer & Ninye Bun @ Het Magazijn

Sam Eer van Haagse platenwinkel 3345 vinyl records (wat een naam!) en Ninye Bun van Ohana Hana's staan vrijdag in een van de ruigste kelders die deze stad te bieden heeft.

Het licht gaat pas uit als de zon weer op is. Dus eigenlijk gaat het licht helemaal niet uit. Maar dat is verder ook niks nieuws voor Het Magazijn. Lekker op gemixte plaatjes uit je plaat gaan. Dat kan gewoon, helemaal gratis.

Event

Jazz in de Regentes 2019 @ Regentessekwartier

Buurtfeesten genoeg in Den Haag. Vorige week was het Zeeheldenfestival nog aan de gang. Nu gebeurt er van alles op het Koningsplein in het Regentessekwartier.

Met Alejandro de la Haya, Bosz de Kler, Rembrandt Frerichs, Tess N Jazz, Toine Scholten en vele anderen is er genoeg te horen. Bekende namen? Dan kom je vast. Zegt het je niets? Des te meer reden om te komen.

Event

Indiburn – 5 Year Anniversary @ Indigo

Is een ticket voor Burning Man iets buiten je budget? Beachclub Indigo biedt je deze zaterdag een mooi alternatief, genaamd Indiburn. Dit festival bestaat inmiddels vijf jaar (hoera, hoera) en vervult al je behoeftes aan kunst, muziek en avontuur.

Wat betreft muziek is er een zeer gevarieerd programma. Met twee dj stages en een live stage kun je zowel overdag als ’s nachts genieten van verschillende optredens. Op de line up vind je onder andere namen als Jan van Kampen, Three Little Clouds en The Limiters.

Event

Grauzone Summer Special @ Paard

Bijna was het een échte zomeredite op het strand, maar leer ons de Nederlandse zomers kennen... Vanwege de slechte weersvoorspellingen is de Grauzone Summer Special verplaatst naar het Paard. Deze locatie kennen wij nog wel van de succesvolle februari-editie

Geen zorgen, er verandert niks aan de line up, de time table en het veganistische eten. Ook de oude vertrouwde undergroundsfeer zal aanwezig zijn, met bands als Whispering Sons, zZz en Zig Zags.

Event

The JazzKings @ De Gekke Geit

Het is niet de eerste en zeker ook niet de laatste zondag met jazz in de Gekke Geit. Een beetje oud nieuws dus. Maar als je zowel vrijdag als zaterdag hebt genoten van Jazz in de Regentes en je bent wellicht hongerig geworden naar meer, dan is dit zeker de plek waar je moet zijn.

Een bar met een fijne sfeer, goed bier en een zooitje aan verschillende lokale jazzmuzikanten. Is dit dan het ‘zondag-gevoel’ waar men het altijd over heeft?

Event