Kruipend naar huis, een legendarische show meemaken of gewoon een leuke jamsessie bijwonen? Wat ga je komend weekend doen? 3voor12 Den Haag maakt de vraag der vragen wat makkelijker, met elke week zes tips voor het komende weekend.

GET LOST - Where do we go from here - GET LOST @ PIP

Van 19:00 tot 04:00 in de ochtend kan er in de PIP genoten GET LOST - Where do we go from here - GET LOST, een fundrave (rave en fundraiser, get it). Stichting ArtScience heeft voor deze avond verschillende artiesten uit verschillende genres weten te strikken. De meeste aandacht zal zonder twijfel naar de DJ's uitgaan (met namen als Woody, 751, Torus en The Social Lover). Maar er zal ook aandacht zijn voor performance acts, bands (Tumbleweed!) en er is zelfs thais eten. Al met al lijkt het er op dat je voor slechts €7,50 een hele  goede avond zult hebben.

Website

Blaudzun @ Paard van Troje

Blaudzun; je kent hem wel. Die guy met die bril en dat haar en al die airplay bij DWDD. Hate him or love him, de Arhnemmer kan zich nu wel tot het gilde van Nederlandse A-artiesten rekenen. Met zijn nieuwe plaat 'Jupiter' op zak komt hij nu weer op bezoek in Den Haag. Het voorprogramma wordt verzorgd door Jo Marches die haar muziek beschrijft als pop met een likje LSD. Wat hiermee bedoeld wordt is ons onbekend maar LSD schijnt echt leuk te zijn.

Lees hier meer

Palace @ Paard van Troje

Tijdens Crossing Border deed 3voor12 Den Haag een oproep aan de programmeurs van het Paard om Palace te boeken voordat het te laat zou zijn. Dat advies heeft de poptempel ter harte genomen en zodoende staat de Londense band nu op de planken van de kleine zaal. Als de toestroom even groot is als tijdens Crossing Border zal de zaal ongetwijfeld uit haar voegen barsten tijdens de show van deze dreamy indie. Island verzorgt het voorprogramma.

Lees hier meer

80's & 90's Party @ De Boterwaag

Ben jij er zo één die altijd knorrig zit te zeiken op dat elektronische, zweverige geplingel van tegenwoordig? Dan hebben we goed nieuws! Het is weer het einde van de maand en dat betekent da het weer tijd is voor de legendarische 80's 90's party in De Boterwaag. Hijs jezelf in je tracksuit, bestel een biertje en blèr gezellig mee. Deze zaterdag mag je je weer even jong voelen voor de bescheiden prijs van 5 eurie. 

Lees hier meer

Karsu Dönmez @ Theater Dakota

Voor een iets beschaafdere zaterdagavond ben je bij Theater Dakota aan het juiste adres. De Turks-Amsterdamse Karsu Dönmez speelt al van jongs af aan de sterren van de hemel op nationale en internationale podia en doet nu de Hofstad aan. Verwacht zelfgeschreven pianomuziek met een hint van jazz, gepassioneerd voorgeschoteld in het Engels of Turks. Net even wat anders.

Lees hier meer

Rootz Sunday Jam @ Rootz

Sta je liever op het podium dan ervoor? Dan ben je dit weekend bij Rootz aan het goede adres. De Rootz Sunday Jam is bestemd voor de zondagse nachtuiltjes die wel van een creatieve uitspatting houden. Elke editie wordt er van sessieleider gewisseld en deze keer is het de beurt aan Mike B Drums. Dit staat garant voor een avondje vol funky jams. Gewoon kijken mag natuurlijk ook.

Lees hier meer