Eerste finalisten Grote Prijs van Zuid-Holland 2012 bekend Eerste finalisten Grote Prijs van Zuid-Holland 2012 bekend

Deelnemers categorie Singer-songwriter bekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

Eerste finalisten Grote Prijs van Zuid-Holland 2012 bekend

Deelnemers categorie Singer-songwriter bekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Van één van de vier categorieën van de Grote Prijs van Zuid-Holland zijn vandaag de zes finalisten bekend gemaakt. Tot 1 maart konden Zuid-Hollandse bands, acts en muzikanten zich inschrijven in de categorieën Bands, Urban, Dance & Producers en Singer-songwriters. De finalisten in de categorie Singer-songwriter zijn nu bekend, de finalisten in de overige categorieën worden binnenkort bekend gemaakt.

Onder de zes finalisten is er één afkomstige uit de regio Haaglanden, namelijk 3voor12 Den Haag Selecteert act Jana. De jonge singer-songwriter uit Delft maakt een mix van jazz en pop en stond eerder al op de Haagse PopWeek. De overige vijf finalisten komen uit Rotterdam. Hier alle finalisten op een rijtje:
- Jana (Delft)
- Lowis (Rotterdam)
- Orlando (Rotterdam)
- SARA BONNE (Rotterdam)
- The Yes Please (Rotterdam)
- Wolf In Loveland (Rotterdam)

De finale vindt plaats op zondag 3 juni in Rotown in Rotterdam. De bekendmaking van de finalisten in de overige categorieën laat nog wat langer op zich wachten. Vanwege een stijging in het aantal inschrijvingen ten opzichte van vorig jaar hebben de juryleden wat langer de tijd nodig om de inschrijvingen te beoordelen en de beste zes acts naar voren te schuiven. Voor de categorieën Urban en Dance & Producers wordt verwacht voor het einde van de maand nog de finalisten bekend te kunnen maken. De uitslag binnen de categorie Bands zal naar alle waarschijnlijkheid begin april bekend worden gemaakt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag