Haagse YouBox Top 5 (week 46) Haagse YouBox Top 5 (week 46)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 46)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Mullet - 'Down With The Ship'
Ze waarschuwden ons al op Facebook, en het is de heren gelukt: de vijfkoppige metal/rockband komt 'gewoon' binnen op de hoogste positie van de Haagse YouBox Top 5! Afgelopen zaterdag presenteerde Mullet zijn debuutalbum in Musicon waar het goed werd ontvangen. Lees hier hoe wij de presentatie hebben ervaren. 

2. No Reply - 'Tangled In The World'
En daar zijn ze weer; No Reply. Met de eerder dit jaar uitgebrachte EP 'Tangled In The World' stond de jonge poprockband wekenlang op nummer 1. Deze week komen ze opnieuw de Top 5 binnen op de tweede plaats.

Een paar weken geleden stond Bombilate nog op nummer 1, daarna op nummer 4, vorige week op nummer 2, en deze week zakt Bombilate helaas een plekje naar derde positie. Tijdens de Haagse Pop Week speelde de Haagse soul/funkband de sterren van de hemel in de Zwarte Ruiter.

 

4. A Cure For Gravity - 'Side Effects'                                                                 Jammer genoeg kon A Cure For Gravity met hun album 'Side Effects' de koppositie niet vasthouden. Deze week zakt de door jaren '80 electronische muziek geinspireerde band naar de 4e plek. Bij de albumpresentatie in de SuperMarkt waren wij aanwezig. Lees hier wat wij ervan vonden.

5. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Deze week zakt het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill naar laatste plek in de Haagse YouBox Top 5. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- A Cure For Gravity- 'Side Effects'
- The Light Parade - 'Fragments'
- Bombilate - 'Demo'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Ravage! Ravage! - 'Trick mirror'
- F - 'Funck'
- Splendid - 'Open up your eyes'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag