Haagse YouBox Top 5 (week 45) Haagse YouBox Top 5 (week 45)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 45)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

1. A Cure For Gravity - 'Side Effects'                                                                 BAM! Vanuit het niets binnen op de hoogste positie: A Cure For Gravity met hun album 'Side Effects'. Lees hier wat wij ervan vinden. Zelf deze band geinspireerd door jaren '80 electronische muziek zien? Dat kan! Morgen spelen ze op de 28e editie van Club 3voor12 Den Haag!

Een paar weken geleden stond Bombilate nog op nummer 1, vorige week op nummer 4, maar deze week heeft Bombilate de weg naar boven weer gevonden. Tijdens de Haagse Pop Week speelde de Haagse soul/funkband de sterren van de hemel in de Zwarte Ruiter en de demo stijgt deze week weer twee plekken naar nummer 2.
3. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Deze week zakt het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill naar de derde plek. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

De Haagse YouBox Top 5

4. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
De nummer één van vorige week was te zien tijdens de Haagse Pop Week 2012. De garagerockband was te zien in De Bieb, waar de band een goede indruk wist te maken. De EP 'The Galaxy Sessions' telt vijf nummers en zakt deze week naar de vierde plaats.

5. The Levi's - 'Show me the way'
Stationair op nummer 5 staat The Levi's. De Haagse rockband presenteert binnenkort een nieuwe EP, en wel op vrijdag 26 november in de SuperMarkt. Tot die tijd moeten we het nog even met het oudere materiaal doen, waaronder ook de videoclip 'Show me the way'.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- A Cure For Gravity- 'Side Effects'
- The Light Parade - 'Fragments'
- Bombilate - 'Demo'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Ravage! Ravage! - 'Trick mirror'
- F - 'Funck'
- Splendid - 'Open up your eyes'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag