Haagse YouBox Top 5 (week 43) Haagse YouBox Top 5 (week 43)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 43)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

1. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Ook te zien tijdens de Haagse Pop Week was de garagerockband Lyssa. Het viertal was te zien in De Bieb waar de band een goede indruk wist te maken. De EP 'The Galaxy Sessions' telt vijf nummers en stijgt deze week door naar de eerste plek.

De Haagse YouBox Top 5

Helaas, de eerste positie hebben ze niet weten vast te houden. Tijdens de Haagse Popweek speelde de Haagse soul/funkband de sterren van de hemel in de Zwarte Ruiter en de demo zakt deze week een plek naar nummer 2.

 

3. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Of het door onze albumrecensie komt is niet bekend, maar deze week zakt het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill naar de derde plek. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

4. The Light Parade - 'Fragments'
The Light Parade blijft deze week op de vierde plek staan met hun EP 'Fragments'. Ook The Light Parade speelde een avond tijdens de Haagse Popweek.

5. Cheap Thrills - Cheap Thrills
De deels Haagse meidenband Cheap Thrills stond afgelopen week te spelen tijdens de Haagse Popweek in het Paardcafé. Deze week komen ze binnen in de Haagse YouBox Top 5 op plekje nummer 5 met hun EP uit 2005

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Light Parade - 'Fragments'
- Bombilate - 'Demo'
- When Logic Fails - 'A Countdown
 To Infinity'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Kane - 'Come together'
- DI-RECT - 'Still life'
- Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the line'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag