Finalisten KoninginneNach Bandverkiezing bekend Finalisten KoninginneNach Bandverkiezing bekend

Stem vanaf 16 maart op je favoriet

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Finalisten KoninginneNach Bandverkiezing bekend

Stem vanaf 16 maart op je favoriet

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Vanavond werd in het Paardcafé de tweede halve finale van de KoninginneNach Bandverkiezing gehouden. Nadat een dag eerder de bands Moonpilot, Starcatcher, Sonic Litter en 27 Ways To Win hun uiterste best deden om de jury te overtuigen, was het vanavond de beurt aan The Levi’s, Okkernoot, Klopje Popje en Rebelstar. De jury selecteerde uit de acht bands de vier finalisten

Stem vanaf 16 maart op je favoriet

Vanavond werd in het Paardcafé de tweede halve finale van de KoninginneNach Bandverkiezing gehouden. Nadat een dag eerder de bands Moonpilot, Starcatcher, Sonic Litter en 27 Ways To Win hun uiterste best deden om de jury te overtuigen, was het vanavond de beurt aan The Levi’s, Okkernoot, Klopje Popje en Rebelstar. De jury selecteerde uit de acht bands de vier finalisten.

De jury, dit jaar bestaande uit Rick Jillissen (Ready To Play), Jeroen Zwaan (Paradio) en Carlos Witjens (Squirrel & The Hazelnuts, winnaar van vorig jaar), beoordeelde de bands op zaken als originaliteit, sound, samenspel, interactie met het publiek en instrumentbeheersing. Uiteindelijk kwam de jury tot de volgende vier bands die doorgaan naar de finale van de KoninginneNach Bandverkiezing:
- Okkernoot
- Rebelstar
- Klopje Popje
- The Levi's

Deze bands zullen de komende maand een traject van workshops, studiotijd en promotionele activiteiten doorlopen. Op donderdag 16 april wordt in de grote zaal van het Paard van Troje de finale gehouden. De winnaar wordt bepaalt door de stemming via de mobiele telefoon (dat kan vanaf 16 maart), publieksstemming op de avond zelf en het juryoordeel. De winnaar zal uiteindelijk de KoninginneNach openen op het Haagse podium op de Grote Markt.

Lees vanaf morgen het complete verslag van de halve finales van de KoninginneNach op 3VOOR12 Den Haag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag