Bassist van Intwine neemt album op van ‘Grote Prijs’ finalisten Orange Grove. Bassist van Intwine neemt album op van ‘Grote Prijs’ finalisten Orange Grove.

, Persbericht,

Bassist van Intwine neemt album op van ‘Grote Prijs’ finalisten Orange Grove.

Persbericht, ,

Edsel Eusebius, beter bekend als Touché, bassist van de populaire rockband Intwine, is naast het werk als artiest ook bezig met het produceren van muziek. Touché die oorspronkelijk uit St.Maarten komt, en op zijn 21ste naar Nederland kwam om aan de rockacademie te studeren, wil naast de rockband ook zijn creativiteit uiten in andere vormen. Zijn eerste grote project is met de bevriende band Orange Grove. Deze band, oorspronkelijk ook uit de Antillen, neemt samen met Touché het officiële debuutalbum op.

Edsel Eusebius, beter bekend als Touché, bassist van de populaire rockband Intwine, is naast het werk als artiest ook bezig met het produceren van muziek. Touché die oorspronkelijk uit St.Maarten komt, en op zijn 21ste naar Nederland kwam om aan de rockacademie te studeren, wil naast de rockband ook zijn creativiteit uiten in andere vormen. Zijn eerste grote project is met de bevriende band Orange Grove. Deze band, oorspronkelijk ook uit de Antillen, neemt samen met Touché het officiële debuutalbum op. Oorspronkelijk zat Touché zelf ook in Orange Grove, samen met andere Intwine leden Roger Peterson en Jacob Streefkerk. Na het programma Idols, waar Roger aan deel nam, is de band verder gegaan als Intwine, onder aanmoediging van lead zanger Michael Maidwell van Orange Grove, die overigens hele andere muziek maakt met zijn nieuwe formatie. De muziek van Orange Grove kan ‘reggae’ genoemd worden, maar heeft vele invloeden zoals ska, zouk, latin, rap en rock. Volgens de jury van de ‘Grolsch Grote Prijs van Nederland’ passen zij in de pop/rock categorie van de wedstrijd, waar zij zijn doorgedrongen tot de halve finales, die op 16 september worden gehouden in de Ekko in Utrecht. De prestigieuze prijs betekend voor de winnaar veel publiciteit, optredens en zullen zij zelfs een flink bedrag in de wacht slepen. Dit jaar zal één band direct de finale ingestemd worden via de site van de Grote Prijs, waar Orange Grove iedereen voor oproept om voor hen te stemmen! Het Album kunnen wij later dit jaar verwachten.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag