Het gaat goed met Roxeanne Hazes, ze is met haar band nu de huisband bij ‘De Wereld Draait Door’ en in januari staat ze op Eurosonic Noorderslag. Ze is nog op tour door Nederland en gaat ze onder andere nog naar het Paard in Den Haag. Donderdag 2 november was ze in Mezz, met als voorprogramma oud-Herman Brood Academie-student Lakshmi die een tijd terug nog te zien was in het programma ‘De Slimste Mens’ en al vaak in Breda optrad.

Het concert begint met een optreden van Lakshmi die een goede show weet neer te zetten met veel verschillende lichteffecten. Ook komen er verschillende hitgevoelige nummers voorbij zoals ‘Only For The wicked’ en ‘I’ll Be On My Way’. Het voorprogramma duurde een uur en hoewel dat aan de lange kant lijkt, viel dat heel erg mee. Lakshmi weet hoe ze het publiek erbij houdt en heeft daar de liedjes voor.

Daarna begint Roxeanne Hazes aan haar optreden met haar achtergrondband die voor een groot deel uit de indiepopband Project Bongo bestaat. Als een van de eerste nummers zingt ze het nummer ‘In Mijn Bloed’, dat door een aantal mensen in het publiek wordt meegezongen. Even later vertelt Roxeanne uit welke artiesten ze haar inspiratie haalt zoals London Grammar, Lana Del Ray en Bløf. Maar ook van haar vader André Hazes. De setlist bestaat naast nummers van haar eigen album genaamd ‘In Mijn Bloed’ ook uit covers, zoals ‘Omarm’ van Bløf, wat een prima toevoeging is. Tussen de nummers door legt Roxeanne uit hoe sommige nummers zijn ontstaan. Ook zingt ze een van haar liedjes samen met gitarist Arthur, een mooie toevoeging aan het optreden. Ze legt dat zij en haar band hun liefde voor muziek uit de jaren negentig delen, waarna een jaren negentig Nederlandstalige medley volgt. Aan het einde van het optreden gaat Roxeanne op de rand van het podium zitten om samen met de zaal het nummer ‘Ik Was Toch Je Meisje’ te zingen. Het nummer ‘Terug’ sluit een mooie avond af. Na het concert nemen Lakshmi en Roxeanne beide nog uitgebreid de tijd om op de foto te gaan en te signeren voor hun vele fans.

Wanneer het optreden van Lakshmi begint, is het in de zaal niet heel druk, maar tegen de tijd dat het optreden afgelopen is staat de zaal helemaal vol. Wat het concert zo goed maakt, is dat Roxeanne niet de veilige weg heeft genomen door alleen nummers van haar eigen album te brengen, maar ook wat covers. Wat wel heel jammer was aan het concert is dat sommige bezoekers het nodig vonden om het hele concert door te staan praten wat niet heel respectvol was naar Roxeanne, Lakshmi en hun bands.