Nieuwe nummers van Wouter Hamel in Breda Nieuwe nummers van Wouter Hamel in Breda

Tekst & foto’s: Ilse Zwakke

Nieuwe nummers van Wouter Hamel in Breda

Tekst & foto’s: Ilse Zwakke

Tijdens zijn huidige tour treedt Wouter Hamel niet alleen op met nieuwe nummers, maar ook met een nieuwe pianist. De derde cd wordt pas in september verwacht, maar de nummers, sommige zelfs nog zonder titel, slaan tijdens dit optreden meteen goed aan bij het publiek.

Tekst & foto’s: Ilse Zwakke

Afgelopen vrijdag trad Wouter Hamel op in Mezz. Het voorprogramma werd verzorgd door het duo Blistered dat bestaat uit percussionist Gijs Anders van Straalen en gitarist Bobby Ruijgrok.  Gijs Anders is ook percussionist bij Wouter Hamel. Met hun verrassende melodiën brachten zij de overvolle zaal alvast in een goede sfeer.

Tijdens de tour treedt Hamel niet alleen op met nieuwe nummers, maar ook met een nieuwe pianist die zich gedurende het optreden van zijn beste kant laat zien met diverse solo’s. De derde cd wordt pas in september verwacht, maar de nummers, sommige zelfs nog zonder titel, slaan tijdens dit optreden meteen goed aan bij het publiek. Er zitten een aantal meezingers tussen waarvan Wouter Hamel er meteen een aan het publiek leert.  Een aantal oude nummers, zoals ’In Between’ worden tijdens het swingende optreden in nieuwe jasjes gestoken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda