Lekker Bredaas debuut June Lekker Bredaas debuut June

samen met Liquid Flames in Uit Je Hok

, Foto's: Martijn Stadhouders

Lekker Bredaas debuut June

samen met Liquid Flames in Uit Je Hok

Foto's: Martijn Stadhouders ,

Een warme dinsdagavond en gratis toegankelijke optredens in Mezz Café. Uit Je Hok liet vandaag twee jonge bands uit hun hok: June uit Zundert en Liquid Flames uit Breda.

samen met Liquid Flames in Uit Je Hok

Op de eerste echt warme dinsdagavond komt de nieuwe Zundertse band June met een frisse mix van rock, blues en funk het Bredase publiek verrassen. Uit Je Hok is er immers ook voor lokaal talent en dat weet PopOrganisatie Breda ook te vinden. De band bestaat nog maar kort, zelfs de bandnaam staat nog een beetje ter discussie. June mag zich gerust naar de zomermaand blijven noemen. Lekker Bredaas debuut. Zelfs de noodzakelijke covers zijn goed gekozen. Zoals ‘I Could Never Take The Place Of Your Man’ van Prince.

Bij Liquid Flames uit Breda lijkt de volumeknop van Mezz Café rond 22.00 uur wat verder open te gaan. Deze jonge band is ook met vijf en trapt af met ‘The Pretender’ van Foo Fighters. Liquid Flames heeft ook covers van onder andere Incubus en Guano Apes nodig om de set te vullen. Met het enthousiasme van zangeres Lian Bax en met grunge, rock en metal krijgt de band zelfs nog een viermans moshpitje aan de gang.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda