Boogiedown Breda haalt De La Soul naar de stad Boogiedown Breda haalt De La Soul naar de stad

Grote naam als headliner Bredaas hip hop festival

, Redactie 3VOOR12/Breda

Boogiedown Breda haalt De La Soul naar de stad

Grote naam als headliner Bredaas hip hop festival

Redactie 3VOOR12/Breda ,

Boogiedown Breda heeft De La Soul vastgelegd als headliner voor het jaarlijks terugkerende hip hop festival van Breda, dit keer op zaterdag 20 augustus op het Chasséveld. Daarnaast zijn donderdag Zwart Licht en de Bredase rapper Carlos Alvares aan de line up toegevoegd.

Grote naam als headliner Bredaas hip hop festival

Boogiedown Breda heeft De La Soul vastgelegd als headliner voor het jaarlijks terugkerende hip hop festival van Breda, dit keer op zaterdag 20 augustus op het Chasséveld. En wat voor headliner! Daarnaast zijn donderdag Zwart Licht en de Bredase rapper Carlos Alvares aan de line up toegevoegd. Eerder deze maand maakte de organisatie al bekend dat onder andere Timmietex, Fresku & Pariaz zijn gecontracteerd voor het festival. Het festival is dit jaar voor het eerst niet gratis te bezoeken, volgens de organisatie door teruglopende subsidies. 

Vanaf 1 april zijn slechts vijfhonderd zogenaamde ‘Early Bird’ tickets beschikbaar in de voorverkoop voor € 10,-, exclusief € 1,75 servicekosten, via www.boogiedown.nu. Daarna start de reguliere voorverkoop waarbij de tickets € 15,- kosten, exclusief servicekosten.  Initiatiefnemer en organisator Maarten van Vugt is er van overtuigd dat de festivalbezoeker gegarandeerd meer dan waard voor zijn of haar geld krijgt. "Zelfs als je onze reguliere voorverkoopprijs van €  15,- bekijkt, zijn de bezoekers bij ons nog voordeliger uit dan wanneer ze een losse concertavond van De La Soul zouden bezoeken, waarbij de entree gemiddeld genomen al boven de € 20,- uitkomt. Daarnaast bieden wij een totaalprogramma aan waarbij De La Soul slechts een van de optredende artiesten is en hebben wij natuurlijk met de drie succesvolle festivaledities van voorgaande jaren een geweldige reputatie opgebouwd."

Naast de optredens kun je ook weer breakdance battles, een grafittiwand en skateboarddemonstraties en -wedstrijden verwachten. Begin mei brengt Boogiedown de laatste namen bekend via hun website.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda