09:14 2000 and One viert 20 jarig bestaan 100% Pure in Studio 80

met 2000 and One, De Man Zonder Schaduw, Daniel Sanchez, Robin Kampschoer, Bram Fidder en Miss Melera

Redactie Amsterdam ,

Zet deze datum maar vast in je agenda: zaterdag 16 februari, want dan viert 100% Pure, het label dat bekend werd met releases van onder andere 2000 and One, Steve Rachmad en Derrick May, zijn twintigste verjaardag in Studio 80! En omdat het die dag dubbelfeest is, omdat ook 2000 And One zijn verjaardag viert, zet de 80 meteen ook de joker in - de maandelijkse verlenging - zodat iedereen kan feesten tot ver in de ochtenduren. Daarom ook een extended line up met maar liefst zes dj’s en twee live-acts:

Een eclectische line up, maar voor wie ‘m wat beter bestudeert, valt meteen ook op dat de muzikale visie van mr 2000 and One - Dylan Hermelijn - er luid en duidelijk in doorklinkt. Van lekker pompende classic en tech-house tot de diepere techno en de nieuwste house van de volgende generatie.

Voor zijn 20-jarige jubileum heeft 2000 and One (met die naam zelf al 22 jaar actief!) vooral gekozen voor eigentijdse en/of nieuwe artiesten. Zoals een aantal dj’s met wie hij op internationale edities van Sensation stond: De Man Zonder Schaduw en Daniel Sanchez. Deze helden mogen dan ieder in de grootste stadions van de wereld hebben gedraaid, eigenlijk komen ze nog altijd het best tot hun recht in de intieme omgeving van underground clubs als Studio 80!

Te zien: 20 jaar 100% Pure, Studio 80, zaterdag 16 februari, feesten tot ver in de ochtend, zonnebril mee dus


  

   dagelijks het laatste nieuws