Veel nieuwe Kanye West tracks in 3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 6)

O.a. veel nieuwe Kanye West tracks, Vant, Beyoncé, Lil Kleine en Jack Garrett

Redactie 3voor12 ,

In één uur helemaal bijgepraat met de nieuwste muziek in het Niet-Te-Missen uur, elke donderdag van 23.00 tot 24.00 uur in 3voor12 Radio op 3FM. Gemist? Dan kan je het gewoon terugluisteren als podcast. Deze week hoor je nieuwe tracks van Kanye West en verder van Vant, Beyoncé, Lil' Kleine en Jack Garrett, en we bellen met El Pino & The Volunteers.

 

1. Kanye West - Father Stretch My Hands pt. 1 / pt. 2

Allereest veel tracks van de nieuwe Kanye West, The Life Of Pablo.

2. Kanye West - Freestyle 4

3. Kanye West Ft. Rihanna - Famous

4. Kanye West – Real Friends

5. Kanye West Ft. Sia - Wolves

6. Kanye West – Feedback

7. Kanye West - Fade feat. Post Malone & Ty Dolla $ign

8. Kanye West – Facts

9 . Vant - Fly By Alien

De nummer 1 liveband van de 3FM Live List lanceert deze week hun nieuwe single. De Britse rockers bekend van Parking Lot waren de ontdekking van Eurosonic afgelopen maand. Ze eindigden op #2 in onze Top 30 en kwamen langs in onze studio aan de Grote Markt.

10. Beyonce - Formation
De verrassing op de Superbowl dit jaar was niet het optreden van Coldplay. Nee, special guest Beyonce eistte alle aandacht op met haar meest politiek geladen optreden tot nu. Deze track is voorlopig alleen te vinden op de streamingdienst Tidal, of op YouTube als je de exacte link hebt.

11.. Lil’ Kleine - 123 feat. Ronnie Flex
WOP heet het nieuwe album van rapper Lil’ Kleine, die vorig jaar keihard doorbrak met Drank & Drugs. Deze albumtrack lijkt een vervolg te zijn op die grote hit en net als op het overgrote deel van het album doet ook Ronnie Flex doet weer mee. Luister ook even naar de belangrijke boodschap die Kleine te vertellen heeft. MDMAA en pillen zijn prima, maar coke, daar moet je met je kleine tengeltjes van af blijven. 

12. El Pino & The Volunteers - Waiting, Honey
Het heeft jaren geduurd voor er weer een nieuw album was van de indiefolk band rond Rotterdammer El Pino. Vandaar de toepasselijke titel van de nieuwe single van het ongetitelde derde album. Het hele album vindt je nu al op de Luisterpaal

13. Whitney - No Woman 
Ex -leden van Unknown Mortal Orchestra en The Smith Westerns vormen samen Woman, een folkpop band uit Chicago. Dit is hun eerste single. Ze staan op Where The Wild Things Are.

14. Jack Garratt - Fire
De Brit Jack Garratt is door de Britse muziekpers bestempeld als het talent van 2016. Volgende week komt Phase, zijn debuutalbum, met daarop Worry, Breathe Life en deze nieuwe single. Nog steeds staat hij in zijn eentje op het podium.