3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 25) 3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 25)

In een uurtje bijgepraat met o.a. Beck, Chet Faker, Pharrell, Foals en Sevdaliza

, Redactie 3voor12

3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 25)

In een uurtje bijgepraat met o.a. Beck, Chet Faker, Pharrell, Foals en Sevdaliza

Redactie 3voor12 ,

Sinds 3voor12 Radio op 3FM een uur naar voren is geschoven, doen we iets nieuws : iedere donderdag hoor je het laatste uur alleen nog maar nieuwe muziek. Roosmarijn praat je in een uurtje bij met de Niet Te Missen muziek van de week. Ze draait en bespreekt dé meest relevante, leuke en belangrijke tracks van het moment, zodat je achteraf weer helemaal up to date bent. En moet je het live tóch missen? Ook dan is het uur Niet Te Missen, want we bieden 'm achteraf aan als podcast. Zometeen op 3FM, hier alvast de tracks die gedraaid gaan worden:

NIET TE MISSEN #3

 
1. Beck - Dreams
Beck won zowaar een Grammy met zijn laidback album Morning Phase van afgelopen jaar. Nu is hij terug met een funky track, precies het tegenovergestelde.
 
2. Foals - What Went Down
De Britse band Foals brak door met My Number van het vorige album Holy Fire uit 2013. Dit is de eerste track die los is van hun vierde album What Went Down, dat eind augustus uitkomt. op 7 september staan ze in de Melkweg.

3. Pharrell - Freedom (live op PP)
Pinkpop afsluiter Pharrell speelde daar ook een nieuw nummer. De studioversie komt eind deze maand uit en zit onder de teaser van Apple’s wereldwijde radiostation Beats 1.
 
4. Wolf Alice - Your Loves Whore
Nummer 1 op de Luisterpaal is het debuutalbum van de Britse indiepop band Wolf Alice. Dit is een van de beste nummers van dat album Your Love Is Cool. Ze staan dit weekend op Best Kept Secret.
 
5. Chet Faker - Bend
Ook op Best Kept Secret staat de Australische elktronische singer songwriter Chet Faker. Van de week zette hij deze restopname van zijn debuut Built On Glass online.
 
6. Maaike Ouboter - Wattendag
Singer-songwriter Maaike Ouboter uit Gouda is bekend van het begravenis Top 10 lied Dat Ik Je Mis. En van haar cover van Chritine & The Queens samen met Roos natuurlijk. Komend weekend komt haar debuutalbum En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt uit, waarop dit nummer staat.
 
7. Raury - The Devil’s Whisper
Is het folk, is het hiphop, is het funk. Alleskunner Raury uit Atlanta mixt alles doorelkaar. Dit is zijn nieuwe single, hij was een van de must-sees van SXSW. Op 15 juli in de Melkweg, gaat dat zien.
 
8. Sevdaliza - Marilyn Monroe (+belletje)
Ons 12 van 3voor12-talent Sevdaliza heeft weer een nieuwe track online. De Rotterdamse elektronische singer-songwriter geeft zelf een toelichting in de uitzending.
 
9. Eagles Of Death Metal - Complexity
Zeven jaar was het stil rond de hobbyband van Queens Of The Stone Age-zanger Josh Homme. Afgelopen weekend stonden ze al op Pinkpop en nu is er een nieuwe single. In oktober komt het album Zipper Down. In een eerdere versie stond het ook al op een soloplaat van Jese Hughes.
 
10. OIJ - Blinded
OIJ staat voor Only In Japan. Maar het is wel degelijk een elektronisch project uit Amsterdam. Er wordt aan meegewerkt door mensen uit Baskerville, IX, Cut_ en A Polaroid View.
 
11. Leon Bridges - Smooth Sailing
Uit Texas komt de 25-jarige soulzanger Leon Bridges. Zijn debuutalbum vol moderne retro soul Coming Home komt komend weekend uit en dit is een van de tracks. Hij staat op Werchter.
 
12. Editors - Marching Orders (edit)
Na No Harm de tweede lektrack van het vijfde Editors album, dat na de zomer verschijnt.
 
13. The Acid - RA (Weval remix)
De nieuwe single van het Amerikaans/Britse/Australische elektronische project met zanger RY X werd geremixt door het Nederlandse producer-duo Weval
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12