Nieuw op 3voor12 Radio: The Vaccines, Seinabo Sey en The Indien

Seinabo Sey 3voor12 Single van de Week met de Kygo remix van Younger

Menno Visser ,

Deze pre-Zeroes Request week nog even snel wat nieuwe Nederlandse muziek in de studio. Maandag komt rapper Mr. Polska langs bij Roos, woensdag rappers Deux Deux en donderdag indierockband Palio Superspeed Donkey. Verder de hele week kans op kaarten voor Lowlands, en ook kaarten voor 3voor12 Presenteert de Nederlandse punkrockband John Coffey in de Melkweg en de Nederlandse indierockers Afterpartees in de Metropool.

De Zweedse soulzangeres Seinabo Sey heeft de 3voor12 Single van de week met de Kygo remix van Younger. Ook vers op de playlist zijn de nieuwe singles van de Britse indierockband The Vaccines en de Nederlandse indieband The Indien. Dus dat wordt weer ieder avond luisteren naar Roosmarijn op 3FM!

Deze week de 3voor12 Single van de week:

Seinabo Sey - Younger (Kygo remix) (Universal)
Een Scandinavisch onderonsje: De Zweedse soulzangeres Seinabo Sey geremixed door de Noorse remixer Kygo. Sey maakte veel indruk op het Eurosonic festival en is daarom al op veel Europese festivals geboekt. Haar album For Madeleine komt later dit jaar ook in Nederland uit.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

The Vaccines - Handsome (Sony)
Korte, catchy liedjes, daar is deze Britse indierockband goed in. Denk maar aan Wreckin’ Bar (Ra, Ra, Ra) of Post Break-up Sex. Later dit jaar verschijnt alweer hun derde album English Graffiti en dit is daarvan de eerste single. De Britten staan deze zomer op het Best Kept Secret festival.

The Indien - Done (Eigen Beheer)
De psychedelische sixties en seventies herleven bij deze nieuwe Nederlandse indieband. Done is een van de tracks op hun pas verschenen eerste EP, Cologne geheten. Ze speelden al op Noorderslag en ze zullen deze zomer veel live te zien zijn.

Verder nog op de playlist:

Sevdaliza - Backseat Love (Eigen Beheer, 2e week)
Django Django - First Light (V2, 2e week)
Balthazar - Then What (PIAS, 2e week)
Alt-J - Warm Foothills (PIAS, 3e week)
Janne Schra - Everything I Do Ooh Ooh (V2, 3e week)
Philip George - Wish You Were Mine (Universal, 3e week)
The Wombats – Greek Tragedy (Warner, 4e week)
Jack Garratt - Worry (Universal, 6e week)


3voor12 Album van de Week
Mr. Polska - $NOLLER (Nouveau Riche)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond van 22 tot 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer