Cortonville maakt doorstart onder de naam Never Mind The Hype

3voor12’s Ingmar Griffioen nieuwe hoofdredacteur

Redactie 3voor12 ,

Eric Corton gaat wegens andere verplichtingen stoppen met Cortonville. Dat kondigde hij vanochtend aan in een video. Het platform gaat door onder de naam Never Mind The Hype. Waldo Volmer (programmeur Gigant) zal als algemeen manager het nieuwe platform gaan leiden, Lisa Gritter (LaLaLand/(ex-)Sububurban Records) neemt marketing en communicatie voor haar rekening en niemand minder dan 3voor12’s Ingmar Griffioen wordt hoofdredacteur. Doelstelling blijft “het rafelrandje van de popmuziek” en aandacht voor “new and heavy music”.

De officiële lancering van Never Mind The Hype vindt 5 juni plaats op Buma Rocks en 6 juni tijdens de Muzikantendag on Tour. Ingmar gaat natuurlijk gemist worden bij 3voor12, maar we wensen hem veel succes bij dit nieuwe initiatief. 

"Ik ben heel blij om met een heel stel enthousiaste mensen de schouders onder deze site te gaan zetten. Om te gaan bouwen aan een vernieuwd platform voor rockmuziek en talent. Op 15 juni loopt na vijfeneenhalf jaar mijn werk bij 3voor12 af en ik heb erg veel zin om dan bij Never Mind The Hype aan de slag te gaan."

Uitleg van Eric Corton hoor je in dit filmpje dat hij vanochtend plaatste: