Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Utrecht, Tilburg en Den Haag Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Utrecht, Tilburg en Den Haag

Drie steden, negen Hollandse Nieuwe, drie podia in EKKO, Paard en 013

, Ingmar Griffioen

Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Utrecht, Tilburg en Den Haag

Drie steden, negen Hollandse Nieuwe, drie podia in EKKO, Paard en 013

Ingmar Griffioen ,

De Popronde landt donderdag in Utrecht en in EKKO verrijst een fraai Hollandse Nieuwe podium met vier acts: met Sväva, capcap...cap, Yuko Yuko en The Black Cult! Vrijdag vind je de HN-stage in de 013, waar je Ode to the Quiet, Project Bongo en wederom capcap...cap aan het werk ziet. En zaterdag huist Hollandse Nieuwe voor de derde keer op rij in een gereputeerd poppodium: Paard van Troje. Stopcontact en Indian Askin treden aan in Den Haag. Alle podia zijn, net als de hele Popronde, gratis te bezoeken.

Utrecht, donderdag 16 oktober:
Popronde Utrecht biedt je ruim dertig acts op negentien locaties. We preken niet graag voor eigen parochie, maar achten de line-up in EKKO dermate sterk dat we een avondje aan de Bemuurde Weerd zeer warm aanbevelen. Goed om te zien dat Theater Kikker weer meedoet, daar kun je vanaf 23.30 uur mooi terecht voor eerst G∆RTM∆LEN en dan Maask.

Hollandse Nieuwe Podium: EKKO, Bemuurde Weerd Westzijde 3.
20.00 - Yuko Yuko
21.00 - Sväva
22.00 - capcap...cap
23.00 - The Black Cult

Tilburg, vrijdag 17 oktober
We gaan er vanuit dat je de 013 weet te vinden en anders is Popronde Tilburg een goede aanleiding. We tellen 34 acts op 19 locaties en om 17.00 uur al een preview met The Sensational Second Cousins in Beans and Bites aan de Stationsstraat 14. Andere toffe Popronde podia zijn Hall Of Fame (oa GARTMALEN, A Million Squeeks Will Do You No Harm), Cul de Sac (CUT_), Theaters Tilburg (April) en Little Devil (The 101's). En voor de afterparty is Extase de beste plek (met Charrles en Maask). Eerst is het tijd om je licht op te steken in 013 en waarom hoor je hieronder.

Hollandse Nieuwe Podium: 013, Veemarktstraat 44.
20.30 - Ode to the Quiet
21.45 - capcap...cap
23.30 - Project Bongo

Den Haag, zaterdag 18 oktober
Vijf Popronde-previews liefst in Den Haag. Je kan vanaf 16.00 uur Indian Askin zien in Bendorff en ook PAUW, Orange Skyline, Eveline Vroonland en Robbing Banks doen een preview. Verder staan er nog 21 acts op het Haagse menu, inclusief afterparty in Rootz met vanaf middernacht Single Pilot en Just Regular Guys.

Hollandse Nieuwe Podium: Paard van Troje (cafe), Prinsegracht 10.
20.30 - Stopcontact
21.30 - indian askin

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12