Nieuw op 3voor12 Radio: Rondé, Foxygen en Faberyayo ft. Vic Crezee Nieuw op 3voor12 Radio: Rondé, Foxygen en Faberyayo ft. Vic Crezee

Faberyayo ft. Vic Crezee met Vinkgor 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Rondé, Foxygen en Faberyayo ft. Vic Crezee

Faberyayo ft. Vic Crezee met Vinkgor 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

3voor12 Radio staat deze week in het teken van het Amsterdam Dance Event. Donderdag en vrijdag zenden we live uit vanuit Paradiso vanaf het ADE met donderdag een optreden van hiphopper The Flexican & Sef en vrijdag danceproducer Tom Trago. Ook hebben we dinsdag 3voor12 Hollandse Nieuwe dancetalent Weval live in de studio. Verder geven we natuurlijk passepartouts voor ADE weg, en ook kaarten voor TivoliVredenburg’s dancefeest Catch, kaarten voor de Warp X Lucky Me avond in Paradiso, danceact Odesza in het Patronaat en een digitale radio.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:
Faberyayo ft. Vic Crezee - Vinkgor (eigen beheer)

Een culthitje in het hiphop circuit is deze inmiddels gevleugelde uitspraak. Op veel zaken kun je namelijk grappig antwoorden met 'Vinkgor' ('Vind ik goor'). De Jeugd van Tegenwoordig-lid Faberyayo maakte met zijn maatje Vic Crezee weer een mixtape onder de noemer Het Grote Gedoe 2: Angst & Walging, die je gratis kunt downloaden.

Verder nieuw op de playlist:
Rondé - Run (eigen beheer)


De Popronde is een reizend festival voor talentvolle Nederlandse bands. Een van de toppers van de Popronde dit jaar is deze jonge indiepopband, gevormd op de Herman Brood Academie rond zangeres Rikki Borgelt. Met deze track werden ze al Serious Talent en er azen al heel wat platenmaatschappijen op de band om ze te mogen tekenen.

Foxygen - How Can You Really (Konkurrent)

We Are The 21st Century Ambassadors Of Peace & Magic, zo heette het vorige album van Foxygen. En een betere omschrijving van hun naar het hippiegevoel van de jaren zevertig neigende muziek is er niet. Het nieuwe derde alum van de band uit Californie, And Star Power, is zelfs een ambitieus dubbelalbum.

Ook nog op de 3voor12 Playlist:
The Flexican & Sef - Mother's Day (Warner, 5e week)
Chet Faker - Gold (Flume remix) (PIAS, 4e week)
Odesza feat. Zyra - Say My Name (PIAS, 3e week)
Cold War Kids - This Could Be Yours (Downtown, 3e week)
Lorde - Yellow Flicker Beat (Universal, 2e week)
Jack White - Alone In My Home (V2, 2e week)
Weval - Gimme Some (NEWS, 2e week)
Curtis Harding - Keep On Shining (Anti, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Caribou - Our Love (Konkurrent)

3voor12 Radio is deze week van maandag tot en met vrijdag op 3FM van 22 tot 01 uur met Roosmarijn Reijmer, donderdag en vrijdag live vanaf het Amsterdam Dance Event.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12