Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Breda, Eindhoven en Amersfoort Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Breda, Eindhoven en Amersfoort

Drie steden en zes Hollandse Nieuwe op drie podia

, Tim van der Steen

Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Breda, Eindhoven en Amersfoort

Drie steden en zes Hollandse Nieuwe op drie podia

Tim van der Steen ,

Vanaf donderdag kunnen we weer in drie steden terecht voor alweer het laatste reguliere Popronde weekend van 2014. Volgende week trekt het circus naar Amsterdam voor het grote eindfeest in Studio/K met 48 acts op één dag, verspreid over zes podia. Zo ver is het nog niet natuurlijk want aankomende donderdag stopt de Popronde trein in Breda, waar Iris Penning en Einfach Kurt spelen op het Hollandse Nieuwe podium in De Kleine Wereld. Eindhoven is op vrijdag aan de beurt, waar Yuko Yuko en The Great Communicators het podium in café Wilhelmina betreden. Amersfoort is de laatste halte van dit weekend waar Einfach Kurt en Sunday Kids te zien zijn op het Hollandse Nieuwe podium in Zomaar.

Breda, donderdag 20 november
In Breda spelen 34 acts op 27 verschillende podia. Het programma start al om 12.15 uur met Stuart Mavis. De afterparty is in De Speeltuin met The Shady Greys vanaf 0.15 uur en een dj set van Orange Skyline vanaf 1.00 uur. 

Hollandse Nieuwe Podium: De Kleine Wereld, Grote Markt 59.
- 20.00, Iris Penning
- 21.30, Einfach Kurt

Popronde Eindhoven, vrijdag 21 november
50 verschillende acts op 25 podia in Eindhoven. De dag start om 16.30 met Reveller in Ray Elpee. Effenaar host de afterparty met The Cannonball Johnsons en Piñata vanaf 00.45 uur. 

Hollandse Nieuwe Podium: Wilhelmina, Wilhelminaplein 6.
- 21.30, Yuko Yuko.
- 22.45, The Great Communicators.

Popronde Amsersfoort, zaterdag 22 november
De laatste reguliere dag van de Popronde start om 13.00 uur met een preview van Cas Ronckers in Bagels & Beans. Amersfoort telt 30 acts op 16 podia en sluit af in de Kelder. Vanaf 1.00 uur kan je daar terecht voor de afterparty met Yuko Yuko en David Douglas! 

Hollandse Nieuwe Podium: Zomaar, Appelmarkt 18.
- 20.30, Einfach Kurt
- 22.15, Sunday Kids.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12