Nieuw op 3voor12 Radio: Selah Sue, De Staat en San Cisco

Oliver met Light Years Away 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Nieuw deze week op 3voor12 Radio: nieuwe singles van de Belgische zangeres Selah Sue, de Nederlandse rockband De Staat en de Australische popband San Cisco. Het Amerikaanse danceduo Oliver heeft de 3voor12 Single van de Week met Light Years Away.

Live in de studio op dinsdag de Nederlandse popband Rondé, makers van de huidige megahit Run en donderdag de Nederlandse popband Sue The Night. Verder deze week kaarten voor Kasabian in de HMH, het Haagse Crossing Border festival, de Australische popband Sheppard in Paradiso en de Nederlandse zanger Jett Rebel, ook in de HMH.

De 3voor12 Single van de Week:
Oliver – Light Years Away (Fool’s Gold)
Oliver is een Amerikaans dance duo dat de geesten van Justice en Daft Punk kanaliseert. Vaughn Oliver en Oliver Goldstein waren al op tournee met Chromeo en hebben deze single onder gebracht bij Fool's Gold, het label van A-Trak en Nick Catchdub.

Nieuw op de playlist van 3voor12:

Selah Sue - Alone (Warner)
Het ongetitelde debuut van de Belgische zangeres verkocht wereldwijd ruim een miljoen exemplaren en werd ook in Nederland platina. Liedjes als Raggamuffin'en Crazy Vibes haalden de radio. Dit is haar nieuwe single van het album Reason, dat eind februari uitkomt. Voor die tijd komt er nog een EP en speelt ze zoals we van haar gewend zijn ook weer regelmatig in Nederland.

De Staat - Input Source Select (Cool Green)
Flirten met de old school hiphop van de Beastie Boys, dat doet De Staat op hun nieuwe single. De Nijmeegse rockband komt eind november met de EP Vinticious Versions. Daarop acht alternatieve versies van eigen oudere nummers, overgoten met een seventies- of eighties-sausje.

San Cisco - Run (Alberts)
De Australisce popband San Cisco staat bekend om hun vrolijk springende liedjes als Awkward en Rocket Ship. In 2012 brachten ze hun ongetitelde debuutalbum uit en dit is sindsdien hun eerste nieuwe track.

Verder op de 3voor12 Radio playlist:
Weval - Gimme Some (NEWS, 5e week)
Faberyayo & Vic Crezee -Vinkgor (Magnetron, 4e week)
Ty Segall -Manipulator (V2, 3e week)
David Douglas ft. Lenka -Higher (Atomnation, 3e week)
Oscar & The Wolf -Princes (PIAS, 3e week)
Son Little -The River (ANTI, 2e week)
Kwabs- Walk (Warner, 2e week)

3voor12 Album van de Week:
Damien Rice - My Favourite Faded Fantasy (Warner)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 10 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.