Nieuw op 3voor12 Radio: Vic Mensa, Para One en Half Moon Run Nieuw op 3voor12 Radio: Vic Mensa, Para One en Half Moon Run

Vic Mensa scoort 3voor12 Single van de Week met Down On My Luck

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Vic Mensa, Para One en Half Moon Run

Vic Mensa scoort 3voor12 Single van de Week met Down On My Luck

Menno Visser ,

Het nieuwe supertrio op de playlist van 3voor12 bestaat uit singles van de Franse danceact Para One, de Canadese folkpopband Half Moon Run en de Amerikaanse hiphopper Vic Mensa. Die laatste krijgt het predikaat 3voor12 Single van de Week met Down On My Luck. Dinsdag krijgen we bezoek van de Nederlandse hiphoppers Doop vs. Subp Yao en donderdag van de retrorockband Delta Riggs. Dinsdag knalt ook dj Sandeman zijn mix Enter Sandeman in de ether, met louter de beste licks van Pinkpop. Verder onder meer de allerlaatste kans op kaarten voor Pinkpop, kaarten voor het Encore festival met ook Vic Mensa en kaarten voor Sigma op Champion Sound in Het Paard.

Vic Mensa - Down On My Luck (Universal)
Tijd voor de nieuwe lichting Amerikaanse rappers. Vic Mensa maakte deel uit van het collectief SAVE MONEY, waar ook Chance The Rapper in zat. Eind augustus staat hij op het Encore Festival, en dit is de eerste single van zijn major label debuut Street Lights, waarop hij deephouse vermengt met hiphop.

Verder nieuw op de 3voor12 Radio playlist:
Para One - You Too (Spinnin')
Para One is het pseudonym van de Franse filmmaker en producer Jean-Baptiste de Laubier. Hij begon als producer van de Franse rap groep TTC, maar maakt al sinds 2006 dancesingles zoals de track Dundun-Dun. Inmiddels heeft hij drie albums gemaakt. Met deze opvallende dancetrack met opgesmurfde vocalen doet hij een gooi naar de zomerhit 2014.

Half Moon Run - Call Me In The Afternoon (Universal)
Met de 3FM Megahit Full Circle brak de Canadese band Half Moon Run vorig jaar door. Net als dat nummer staat Call Me On The Afternoon op hun debuutalbum Dark Eyes. Met hun folky psychdelica spelen ze op Down The Rabbit Hole. Eerdere concerten moesten verplaatst worden naar grotere zalen, dus dat belooft live een belevenis te worden.

Ook nog op de 3voor12 Radio playlist:
Moss - Slower End (Excelsior, 6e week)
Kasabian - Eez-Eh (Sony, 5e week)
Ares - 10.000 Plekken (TopNotch, 4e week)
Triggerfinger - By Absence Of The Sun (Excelsior, 4e week)
Chet Faker - 1998 (PIAS, 3e week)
Die Antwoord - Pitbull Terrier (V2, 2e week)
Bombay Bicycle Club - Feel (Caroline, 2e week)
Lorde - Tennis Court (Flume remix) (white label, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Nick Mulvey - First Mind (Caroline)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12