Nieuw op 3voor12 Radio: Royal Blood, Maydien en Oscar & The Wolf Nieuw op 3voor12 Radio: Royal Blood, Maydien en Oscar & The Wolf

Royal Blood deze week 3voor12 Single van de Week met Figure It Out

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Royal Blood, Maydien en Oscar & The Wolf

Royal Blood deze week 3voor12 Single van de Week met Figure It Out

Menno Visser ,

Voetbal of geen voetbal, 3voor12 Radio is er gewoon. De nieuwe single van het Britse rockduo Royal Blood is deze week de 3voor12 Single van de Week. Verder nieuw zijn tracks van de Nederlandse hiphopper Maydien en de Belgische dreampopband Oscar & The Wolf, die donderdag ook live in de studio spelen. In de prijzenpot deze week onder meer kaarten voor London Grammar in de HMH, Marilyn Manson in TivoliVredenburg en Conor Oberst in Paradiso.

3voor12 Single van de Week: Royal Blood - Figure It Out (Warner)
Met z'n tweetjes en dan een muur van gitaargeluid produceren. Het tweetal uit het Britse Brighton dat zich Royal Blood noemt, maakte al furore op festivals als London Calling en Eurosonic. Nu eind augustus hun ongetitelde debuutalbum uitkomst, gaan ze even knallen op Lowlands. Dit Figure It Out is hun derde Nederlandse single na Out Of The Black en Little Monster.

Verder nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Maydien - U (eigen beheer)
Nu precies een jaar geleden gaf Maydien de afterparty van Frank Ocean in de HMH en sindsdien gonst het in de scene. De Brabantse hiphopper met een twist speelde daarna diverse succesvolle festivalsets, waaronder Best Kept Secret. Dit is zijn introductiesingle, een eerste EP volgt dit najaar. Deze maand is Maydien de 3voor12 Hollandse Nieuwe van de maand.

Oscar & The Wolf - Strange Entity (PIAS)
Dreampop, dat is wat Oscar & The Wolf maakt. De Belgische band rond frontman Max Colombie bracht eerder deze zomer zijn debuutalbum Entity uit, dat wekenlang nummer 1 stond op de 3voor12 Luisterpaal. In Belgie spelen ze al voor goedgevulde zalen, in Nederland staan ze deze zomer op Lowlands.

Ook nog op de playlist:

Caribou - Can't Do Without You (Konkurrent, 5e week)
K.I.T. - Jackhammer (Eigen Beheer, 4e week)
X Ambassadors & Jamie N Commons feat. Jay-Z - Jungle (Universal, 3e week)
The Real Youth - Running Along (eigen beheer, 3e week)
Alt-J - Hunger Of The Pine (PIAS, 3e week)
Lucius - Tempest (PIAS, 2e week)
The War On Drugs - Under The Pressure (Konkurrent, 2e week)
Typhoon - Zandloper (Topnotch, 2e week)

3voor12 Album van de week:
The Acid - Liminal (PIAS)

In 3voor12 Radio geeft deze week nog Michiel Veenstra elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM de plaatjes water voor Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12