#ESNS14: Bo Saris is het vleesgeworden bedrijfsfeest #ESNS14: Bo Saris is het vleesgeworden bedrijfsfeest

Oud Idols winnaar in de herkansing

, Atze de Vrieze

#ESNS14: Bo Saris is het vleesgeworden bedrijfsfeest

Oud Idols winnaar in de herkansing

Atze de Vrieze ,

Van alle winnaars van talentenjachten werd Boris Titulaer misschien nog wel het meest serieus genomen. Die jongen kon echt zingen, en hij had niet al te veel met het commerciële gedoe, had lekker veel branie. Toch kwam de carrière nooit echt van de grond, tot hij onder de naam Bo Saris onlangs ineens een 3FM Megahit scoorde.

HET CONCERT:
Bo Saris, Noorderslag, Kleine zaal, 18-01-2014

DE ACT:
Later dit voorjaar komt Bo Saris' 'debuutplaat' uit. Hij heeft hem voor het gemak maar vast Gold gedoopt. De zanger is duidelijk wel wat jaartjes ouder geworden en iets van de ontembare sexiness die hij destijds uitstraalde, is hij wel kwijt. Misschien is het dat slecht zittende pak, of het snoeien van de wilde haren, maar hij ziet er oud uit.

HET NUMMER:
Oh jawel, Bo heeft een paar lekkere songs. Hij schmiert over sexy meisjes, en sommigen hier voelen zich duidelijk aangesproken. Best is die hit 'Addict', een behoorlijk knap liedje dat in de verte hint naar de edgy r&b van Justin Timberlake. Zo spannend is het meeste andere werk jammer genoeg lang niet. Zeker ook nieuwe single 'Little By Little' niet. Zowel thematisch als muzikaal blijft hij zeer binnen de gebaande paden. Alain Clark blijft de koning van de hap-slik-weg-soul.

HET MOMENT:
De slogan mag dan verdwenen zijn, het 'keep the soul alive' vuistje is er gewoon nog hoor.

HET PUBLIEK:
Bo Saris doet het hier vooral goed in de categorie 'tevreden vrouwen boven de 35'. En daar zijn er in Nederland een heleboel van.

HET OORDEEL:
Alle kwaliteit ten spijt moeten we toch concluderen dat Boring Saris eigenlijk gewoon saai is.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12