Nieuw op 3voor12 Radio: Mr. Probz, Adam & The Relevants en Miles Kane

Mr. Probz met Waves 3voor12 Radio Single van de Week

Menno Visser ,

Deze week nieuw op 3voor12 Radio: poppy hiphop van Mr. Probz en britpop van de Nederlandse Adam & The Relevants en de Brit Miles Kane. Mr. Probz scoort de 3voor12 Single van de Week met Waves. Verder deze week live in de studio Elementary Pinguins op dinsdag. Donderdag op Hemelvaartsdag wat bijzonders: de Lijst van 27 met louter overleden artiesten. Op het prijzenfront een reis naar Sziget en passepartouts voor London Calling in de Tolhuistuin.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Mr. Probz - Waves (Eigen Beheer)
Lange tijd was het stil rond Mr. Probz, ook bekend als de deze maand 29 jaar wordende rapper Dennis Princewell Stehr. Op de Opposites-single Sukkel Voor De Liefde leverde hij een gastbijdrage. En nu dropte hij deze week opeens deze Engelstalig gezongen ballad, die erg goed ontvangen is.

Nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Adam & The Relevants - Live Forever (Eigen Beheer)
In de regio Utrecht buzzt het al een tijd rond deze branieschoppende Britpopband vanwege deze single vol meezingbare hooks. Bandleider is de half-Ierse zanger Adam Quann, die geen blad voor de mond neemt. Deze maand mei is Adam & The Relevants relevant voor 3voor12 als Hollandse Nieuwe van de Maand.

Miles Kane - Don't Forget Who You Are (Sony)
Niemand minder dan het Britse popicoon Paul Weller neemt Miles Kane op sleeptouw. Samen schreven ze aan het tweede album van deze Britpop zanger, die ook bekend is van The Rascals en The Last Shadow Puppets, zijn samenwerking met Arctic Monkey Alex Turner. Op 3 juni verschijnt het album Don't Forget Who You Are, het tweede na het ook in Nederland enigszins succesvolle Colour Of The Trap.

Iggy Azalea - Work (Universal)
Rappen leerde ze op haar veertiende, inmiddels is deze Australische 22 en ook nog fotomodel. Ze is druk bezig haar debuutalbum The New Classic af te maken. Daarop hopelijk meer van deze inventieve pop meets rap nummers als dit Work.

Verder op de playlist:
Mike Mago - The Show (Spinnin', 7e week)
Peace - Wraith (Sony, 5e week)
Disclosure feat. AlunaGeorge - White Noise (Universal, 5e week)
Cayucas - High School Lover (Konkurrent, 4e week)
Kurt Vile - Air Bud (V2, 3e week)
Volbeat - Lola Montez (Universal, 2e week)
Jacco Gardner - Chameleon (Excelsior, 2e week)
Iggy Azalea - Work (Universal, 2e week)
 
3voor12 Album van de Week
Mikal Cronin - MCII (Merge/Konkurrent)
 
3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22.00 en 01.00 uur met Roosmarijn Reijmer.