De Live Request van Willy van The Opposites: Azari & III De Live Request van Willy van The Opposites: Azari & III

"De zang is top en de refreintjes kloppen gewoon"

, Paul Bijkerk

De Live Request van Willy van The Opposites: Azari & III

"De zang is top en de refreintjes kloppen gewoon"

Paul Bijkerk ,

Zaterdag voor het laatst dit seizoen op de beeldbuis: de allerbeste liveopnames, door jóu gekozen. Live Request, het muziekprogramma waarin de kijkers meteen ook zelf programmamakers zijn. Iedere week vragen we wat Nederlandse artiesten willen zien in het programma. Deze laatste Live Request van het voorjaar: Willy van The Opposites kiest voor het optreden van het Canadese kwartet Azari & III in 2011 in Paradiso.

3voor12 sprak tussen de soundchecks van de 3FM Awards met Willy van The Opposites (ze gingen naar huis met Award voor Beste Hiphop) over zíjn Live Request. Zijn keuze: het Canadese kwartet dat zich klassieke house uit Chicago en New York uit de jaren negentig eigen heeft gemaakt.

“Ik kan mij nog goed de show van Azari & III herinneren in de bovenzaal van Paradiso. Dat is misschien wel drie jaar geleden, ik ging er eigenlijk op de bonnefooi heen, ik had al wat nummers van ze gehoord en dacht: ik ga eens kijken. Het was niet heel druk, maar er hing een hele toffe vibe. Iedereen had er enorm veel zin in, dat voelde je gewoon in de zaal. Zowel Azari & III als de zaal zat barstensvol energie. Iedereen ging helemaal los. Daarna heb ik ze ook nog op Lowlands gezien. Ik hou zelf van veel verschillende soorten muziek maar dit sprak mij enorm aan. De zang is top en de refreintjes kloppen gewoon.”

Wil je Azari & III (of juist iets heel anders) zien? Je kunt zelf verzoekjes doen via Twitter (#liverequest) en tijdens de live-uitzending per sms (3333). Wekelijks verschijnt op 3voor12 een lijst met tien tips, check de zevende tiplijst hier. Zaterdag 20 april wordt de laatste aflevering om 00.00 uur uitgezonden op Nederland 3.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12