Dekmantel Festival komt met extra dag

Met o.a. LFO, Trade (Blawan & Surgeon), Carl Craig, DJ Koze en Martyn

Tim Schakel ,

Vandaag is door de organisatie van het Dekmantel Festival bekend gemaakt dat er een extra dag wordt toegevoegd. Naast 23, 24 augustus kan je dus ook de 25ste naar het festival toe. De kaartverkoop voor die extra dag start vrijdag 12 juli om 13:00. Er zijn limited combi-tickets beschikbaar en kaarten voor de zondag alleen. Bij een extra dag horen natuurlijk ook veel nieuwe namen. En hoe zit het eigenlijk met kamperen?

Binnen een zeer kort tijdsbestek verkocht het Dekmantel Festival uit. ''Laten we er nog een dag aan toevoegen,'' dacht de organisatie toen. En waarom ook niet? Dekmantel gaf in het verleden voornamelijk indoor feesten, en waagt zich met het Lentekabinet ook al aan buitenfestivals. De kaarten van de eerste twee dagen gingen als warme broodjes over de toonbank. Ondanks de populariteit, grootte en duur van het festival is er nog geen camping. Je kan echter wel in de buurt kamperen op een plaatselijke camping, in het Amsterdamse Bos. Voor de kaartverkoop van aanstaande vrijdag zijn er geen extra maatregelen genomen. De kaarten voor de eerste twee dagen waren dus zeer snel uitverkocht.

Op zondag 25 augustus zijn de volgende artiesten te bewonderen: LFO, Trade (Blawan & Surgeon) Juan Atkins & Moritz Von Oswald present Borderland, Carl Craig, DJ Koze, Ron Trent, Joe Clausell, Martyn, Levon Vincent, Antal vs Rahaan, Morphosis, Tama Sumo, I-F, Conforce presents Versalife, Beautiful Swimmers, Awanto 3, William Kouam Djoko, Dexter Young Marco vs Tako, Interstellar Funk vs Michael Jacques, Dekmantel Soundsystem.