#ESNS13: 3voor12radio live vanuit de Vera

Met onder andere Kodaline, Bastille en Jake Bugg over de vloer!

Tomas Delsing ,

Vlam! Wát een geweldige manier om het nieuwe jaar te beginnen toch: Eurosonic gaat vanavond in alle hevigheid los, en 3voor12 is natuurlijk weer op oorlogssterkte aanwezig. Roosmarijn strijkt neer in de huiskamer van poppodium Vera, en zit dus dicht op de hitte. Vanavond hoor je op 3FM welke acts er daar op het podium zullen klimmen, en of ze hun status als belofte waar kunnen maken!

En om het spits af te bijten zijn vanavond meteen de beste paarden van stal gehaald. Zo ben je erbij als Kodaline beneden in de Vera het podium beklimt, en kun je dus meegenieten van een deel van hun schitterende show, komen French Films langs om te praten én te spelen, EBBA-award winnaars Rangleklods komen op de thee en... Jake Bugg komt langs!

Ook komt Bastille langs, hoor je opnames van Mikhael Paskalev van eerder op de avond en natuurlijk heel veel nieuwe muziek van bands en acts die deze week de kans krijgen om zich te bewijzen in Groningen!

Meer dan ooit is ook jouw input gewenst. Want leuk en aardig al die nieuwe acts, maar wat vind jij ervan? Laat je horen via een sms naar 3333, of twitter met @roos3fm en #3FM!