Kijk terug: o.a. Laura Mvula, Gnucci en Turboweekend in 3voor12 Radio tijdens #ESNS13 Kijk terug: o.a. Laura Mvula, Gnucci en Turboweekend in 3voor12 Radio tijdens #ESNS13

Van een knotsgekke electrodame tot verstilde folk en weer terug: een vrolijke bende bij Roosmarijn.

, Redactie 3voor12

Kijk terug: o.a. Laura Mvula, Gnucci en Turboweekend in 3voor12 Radio tijdens #ESNS13

Van een knotsgekke electrodame tot verstilde folk en weer terug: een vrolijke bende bij Roosmarijn.

Redactie 3voor12 ,

Dag twee van het grote bandjes-ontdekfestijn dat Eurosonic heet, met wéér zo'n bomvolle 3voor12 Radio-uitzending! Na een heerlijke start gisteren met onder andere Jake Bugg, pakken we deze tweede dag meteen goed door. En hoe: maar liefst zeven acts maakten vanavond de gang naar de huiskamer van VERA. De eerste opnames kijk je nú terug.

En dat waren ook zeker niet de allerminste hoor, hee! Natuurlijk is Eurosonic vooral de plek voor beginnende en getalenteerde bandjes, maar eigenlijk kun je dat van bijvoorbeeld Gnucci en Laura Mvula al niet meer zeggen. Die eerste stond afgelopen zomer nog op de Vierdaagse en deed een sessie in 3voor12 Radio die de studio deed schudden, en ook Laura Mvula heeft inmiddels wel laten zien wat ze waard is. Zó goed zelfs dat de BBC haar opnam in de fameuze Sound Of-lijst van dit jaar!

Maar dat is niet alles: ook Turboweekend uit Denemarken, Sea & Air en Little Green Cars kwamen een sessie doen in de gezellige VERA huiskamer, de mannen van Noisia kwamen praten over de stand van zaken in dansland, en Sander Hoogendoorn ging de stad in om je te laten horen waar de feestjes het hardst gaan!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12