#ADE13: Guerilla Speakerz, FilosofischeStilte e.a. op Club 3voor12 Amsterdam #ADE13: Guerilla Speakerz, FilosofischeStilte e.a. op Club 3voor12 Amsterdam

Live-nacht op debuutlocatie BAUT pal naast Trouw met ook Liar, Akkachar en Presk

, Redactie 3voor12

#ADE13: Guerilla Speakerz, FilosofischeStilte e.a. op Club 3voor12 Amsterdam

Live-nacht op debuutlocatie BAUT pal naast Trouw met ook Liar, Akkachar en Presk

Redactie 3voor12 ,

3voor12 Amsterdam presenteert haar eigen avond tijdens Amsterdam Dance Event. In samenwerking met Baut heeft de Amsterdamse divisie van 3voor12 zich de afgelopen week in het zweet gewerkt om een mooie line-up samen te stellen van hun favoriete dj/producers van dit moment. Op woensdag 16 oktober kun je van 23.00 tot 05.00 uur komen genieten van niemand minder dan FilosofischeStilte, Liar, Akkachar, Guerilla Speakerz en Presk.

Check het Facebook-event voor meer info en updates. Gratis entree, maar LET OP: er kunnen max 150/200 man naar binnen dus wees op tijd. VOL = VOL

FilosofischeStilte
FilosofischeStilte, ook wel bekend als Luuk Graham, is een jonge beatmaker uit Den Haag. Met een flink aantal EP's uitgebracht bij verschillende nationale en internationale labels zjn we trots dat hij er bij is. Luister onder aan de pagina naar laatst uitgebrachte EP.

Liar

Deze Roemeense future bass producer staat dit jaar drie keer op ADE maar trapt af bij ons. Niet de minste aangezien hij al remixes deed voor the XX & 1975. Luister naar een van zijn tracks op Soundcloud.

Akkachar

Wie kent hem ondertussen niet? DJ/ producer Akkachar, a.k.a. Chafik Chennouf a.k.a. opperbaas van het label Rwina Records. Het label waar onder andere Starky & Jameszoo werk uitbrachten.

Guerilla Speakerz

Ze stonden dit jaar op Lowlands op een gouden spot: zondag in de Bravo tussen Dizzee Rascal en TNGHT. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Guerilla Speakerz. Dikke vette grime, bass, juke, techno, garage & hiphop om je oren. Check die set @ Orthogon Wolf.

Presk 

Ook geen vreemde in de bass scene is Presk. Hij zoekt als geen ander de randjes op van de house, garage, UK funky en techno zonder warmte en bezieling te verliezen. We kunnen niks anders zeggen dan dat we echt uitgelaten blij zijn dat hij er bij is de 16de.

FilosofischeStilte Liar Akkachar Guerilla Speakerz Presk:
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12