Where The Wild Things Are is uitverkocht Where The Wild Things Are is uitverkocht

Nieuw bungalowfestival is uitverkocht terwijl er nog maar één band bekend is gemaakt

, Laurence Tanamal

Where The Wild Things Are is uitverkocht

Nieuw bungalowfestival is uitverkocht terwijl er nog maar één band bekend is gemaakt

Laurence Tanamal ,

Het nieuwe bungalowfestival Where The Wild Things Are is uitverkocht. De 'weekender', waarvoor tot op heden alleen de IJslanders van Of Monsters And Men zijn bevestigd, vindt volgend jaar maart plaats in bungalowpark De Eemhof. Mede-organisator Mojo is "vereerd" en gaat nu hard aan het werk om de programmering rond te krijgen.

Angelique Kramer, woordvoerster van Mojo, reageerde enthousiast op de snelle uitverkoop. "Wij vinden het vooral erg spannend en zijn vereerd dat er zoveel mensen vertrouwen hebben in een nieuw festival als deze. Wij gaan nu hard aan het werk om de programmering rond te krijgen."

Sinds de lancering van het festival is er slechts één band bekend gemaakt: Of Monsters And Men. Het lijkt alsof festivals steeds sneller uitverkopen terwijl er nog amper nieuws over de programmering is. Zo ook bij een festival als Lowlands. Dat er ondanks gebrek aan programmering en ervaring met dit festival zo snel kaarten verkocht worden vindt Kramer een 'leuk gegeven'. "Het geeft aan dat mensen ook komen voor het samenzijn en de sfeer." In het park is plaats voor 3.800 mensen. De kaarten kostten ongeveer 180 euro voor drie dagen.

De organisatie verwacht half november nieuwe namen voor het programma bekend te maken.

Where The Wild Things Are is een initiatief van Mojo Concerts en Plus1 en vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart 2013. Lees het gesprek met WTWTA-programmeur Ron Euser over het festival terug.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12