Kempi verdacht van mensenhandel Kempi verdacht van mensenhandel

Rapper zou 16-jarig meisje hebben laten tippelen

, Atze de Vrieze

Kempi verdacht van mensenhandel

Rapper zou 16-jarig meisje hebben laten tippelen

Atze de Vrieze ,

De problemen voor Kempi stapelen zich op. De rapper werd vandaag aangehouden in zijn cel op verdenking van mensenhandel. Volgens de politie wordt hij ervan beschuldigd een 16-jarig meisje uit Venlo te hebben laten tippelen en in een bordeel te laten werken. Kempi zit momenteel een celstraf van twee maanden uit in verband met huiselijk geweld.

Dat Kempi moeite heeft om op het rechte pad te blijven was al bekend toen hij net zijn intrede deed in de muziekwereld. De Eindhovenaar had al een uitgebreid verleden met justitie, met onder meer geweld en drugshandel. In zijn muziek draaide hij daar niet omheen. Het vormde zelfs de basis van zijn oeuvre. Zijn mixtapes bezongen het rauwe straatleven, in zijn officiële studio-albums richtte hij het vizier meer op zijn toekomst, waarin hij hoopte op een legale manier zijn brood te kunnen verdienen.

Onlangs kondigde Kempi zijn afscheid als rapper aan. Verwacht wordt dat hij nog een mixtape uit zal brengen, en daarna niets meer. Of de recente ontwikkelingen verandering in die plannen zullen brengen is niet bekend. Eerder al brak hij met TopNotch, het populaire label dat hem na zijn eerste mixtape oppikte. Hij runde al enige tijd het eigen platform Sterrenlaan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12