3voor12 Radio News Night in teken Amerikaanse verkiezingen en doping

Plus 'zalmonella', artiest van oktober Hardwell en oktober in 2 minuten

Redactie 3voor12 ,

De 3voor12 Radio News Night staat vanavond in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. Verder praten Roosmarijn Reijmer en Bart-Jan Cune over de salmonella-besmetting als gevolg van het eten van gerookte zalm, bellen ze met dj Hardwell en hoor je naar aanleiding van de dopingaffaire rond Lance Armstrong meer over wat sportartsen precies doen. De 3voor12 Radio News Night biedt je vanavond vanaf 22.00 uur op 3FM natuurlijk ook weer het nieuws van de maand oktober in 2 minuten.

We bellen vanavond over de Amerikaanse verkiezingen met Michael Ramaker. De student van de School voor Journalistiek zit momenteel met een hele groep studenten in Amerika om verslag te doen van de verkiezingen en komt net uit de laatste rally van Mitt Romney in Virginia rollen. Vanaf morgenmiddag 12.00 uur Amerikaanse tijd beginnen zij met een liveblog op www.postwashington.nl.

De artiest van oktober is Hardwell oftewel de 24-jarige Robbert van de Corput uit Breda. Hardwell liet zich dit jaar niet alleen op ADE en Extrema Outdoor (XO Live) zien, hij is namelijk de hoogste stijger binnen de DJ Mag top 10 van dj’s! 3voor12 sprak onlangs nog met Hardwell over de Nederlandse dance-vloot en de Amerikaanse veroveringen.

In de dopingaffaire rondom Lance Armstrong hoorde je maar al te vaak het woord ‘ploegarts’ vallen. Wat doet zo’n arts nu eigenlijk? Je hoort het vanavond in de reportage van NOS op 3. En dan hebben we ook nog de 'zalmonella' affaire, die niets met Gerrit maar alles met rotte vis te maken heeft. In de studio legt Benno Bruggink van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit uit hoe de vork in de steel zit en bellen we met Joni, die salmonella heeft opgelopen.

3voor12 Radio News Night opent traditiegetrouw met het nieuws van de maand oktober in 2 minuten en is vanavond (5 november) tussen 22:00 en 00:00 uur te horen op 3FM.