London Calling live op 101TV London Calling live op 101TV

o.a. Grimes, Howler, Austra, Japandroids

, Erik Zwennes

London Calling live op 101TV

o.a. Grimes, Howler, Austra, Japandroids

Erik Zwennes ,

Voor iedereen die vrijdag en zaterdag niet bij London Calling zijn, en voor hen die hun harddisk recorder aan willen zwengelen of die benieuwd zijn naar dat ene optreden doet 3voor12 uitgebreid verslag van het festival. Met twee dagen live opnames vanuit Paradiso.

Ook dit jaar zullen beide festivaldagen worden gefilmd. Kijk op vrijdag vanaf 22:00 uur en zaterdag al vanaf 18:30 uur naar 101TV of via de 3voor12 site. Beide dagen gaan we door tot diep in de nacht.

We zijn al druk bezig met het regelen van alle toestemmingen voor de opnames van London Calling concerten. Het ziet er goed uit dat er toestemming komt om vrijwel alles in de Paradiso zalen te filmen. Zorg dat, als je er niet bij kunt zijn, de browser of digitale televisie op tijd is ingeschakeld. Op vrijdag zie je onder meer optredens van Breton, Grimes, Howler en Austra.

Voor de zaterdag is onder meer toestemming voor Willis Earl Beal, Japandroids, China Rats, Clock Opera, New Look en Team Me. Ga er maar vanuit dat er vrijwel geen bands niet langs komen in de uitzending. Alleen King Krule wil zeker weten niet worden opgenomen. Op die plek zullen we het optreden van Zulu Winter uitzenden.


Dus...

London Calling, 18 en 19 mei
Verslag via 3voor12.vpro.nl
Uitzending via 101TV op digitale tv en stream
Vrijdag van 22:00 - ca. 01:30 uur
Zaterdag van 18:30 - ca. 02:30 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12