3voor12 presenteert… Alt-J, Great Mountain Fire en Ghostpoet! 3voor12 presenteert… Alt-J, Great Mountain Fire en Ghostpoet!

Win kaarten in de nieuwsbrief en 3voor12radio

, Jorinda Teeuwen

3voor12 presenteert… Alt-J, Great Mountain Fire en Ghostpoet!

Win kaarten in de nieuwsbrief en 3voor12radio

Jorinda Teeuwen ,

3voor12 presenteert… Alt-J, Great Mountain Fire en Ghostpoet! Maandag 11 juni kun je de drie bands bewonderen in de bovenzaal van Paradiso. 3voor12 is erbij en maakt opnames. In de nieuwsbrief en bij 3voor12radio zijn er binnenkort kaarten te winnen.

Alt-J
Het nieuwe album van Alt-J, An Awesome Wave, was deze week het Album van de Week op 3voor12: een vernuftige mengeling van folk, elektronica en pop die verdraaid lastig in een hokje te stoppen is. Het album van de Britse band uit Leeds, waarbij de naam een klein driehoekje geeft op een mac, is in zijn geheel te beluisteren op de Luisterpaal.

Great Mountain Fire
De Belgische band Great Mountain Fire maakt frisse indie-disco-pop met funky gitaarslagjes, basloopjes en af en toe een snerpende synth. Great Mountain Fire ging vroeger door het leven met de bandnaam Nestor. In 2010 veranderde de indie-rockband haar naam in Great Mountain Fire en dook toen ook direct de studio in voor een nieuw album. Vorig jaar kwam Canopy uit.

Ghostpoet
Obaro Ejimiwe, zoals Ghostpoet eigenlijk heet, is een Britse singer-songwriter. Een poëet met een elektronische sound. In 2011 kwam het debuutalbum van Ghostpoet uit, hij stond daarna ook direct op Lowlands. De Britse singer-songwriter en dichter is echter alweer bezig met een nieuw album. Begin 2013 komt het nog titelloze album uit.

3voor12 presenteert…
Alt-J, Great Mountain Fire en Ghostpoet
Maandag 11 juni 2012
Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 19.30 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12