Dope D.O.D. aan de slag met internationale agenten Dope D.O.D. aan de slag met internationale agenten

Groningers tekenen wereldwijde deal met The Agency Group

, Erik Zwennes

Dope D.O.D. aan de slag met internationale agenten

Groningers tekenen wereldwijde deal met The Agency Group

Erik Zwennes ,

Dope D.O.D. zet de volgende stap richting wereldheerschappij. De Groningse hiphopact zag het afgelopen jaar al vele ogen op zich gericht en deed indrukwekkende voorprogramma’s en showcases. Nu zijn daar wereldwijde deals met internationale agenten uit voortgekomen.

Het gerenommeerde internationale boekingskantoor The Agency Group (TAG) gaat in zee met Dope D.O.D. TAG is een van de grootste boekers ter wereld en behartigt belangen van onder meer The Gaslight Anthem, Wiz Khalifa, Gossip en Amy Macdonald. The Agency Group bestaat uit zo’n vijftig agenten wereldwijd, boekt de shows van ongeveer duizend artiesten en houdt kantoor in London, New York, Los Angeles, Toronto, en Malmö.

Naar aanleiding van de recente Amerikaanse shows kwam er definitieve interesse, waarna Dope D.O.D. nu een wereldwijde deal tekent met het kantoor. Manager Steijn Koevoets (3S Music) is verrukt met het nieuws. “Dit is heel goed voor hun live-carrière, het zal zorgen voor grotere en belangrijker shows.”

“TAG wordt echt partner in het team rondom Dope D.O.D. waardoor het niet alleen shows oplevert, maar ook aandacht van labels, merken en media. TAG is nu al bezig met het boeken van shows vanaf september van dit jaar, om een idee te geven”, vult zijn collega Andries van Wieren aan.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12